ondalinda Napisano 28 Października 2013 Zgłoś Napisano 28 Października 2013 Witam, dostałam odmowe wizy ponad miesiac temu, potrzebuje jechac na miesiac na wesele siostry ciotecznej. Mam prace stałą. Jest szansa zebym dostała jesli pojde jeszcze raz ale tym razem z rodziną ( mama) i zeby wspolnie wyjechac? Witam, dostałam odmowe wizy ponad miesiac temu, potrzebuje jechac na miesiac na wesele siostry ciotecznej. Mam prace stałą. Jest szansa zebym dostała jesli pojde jeszcze raz ale tym razem z rodziną ( mama) i zeby wspolnie wyjechac? Chociazby na wyjazd na miesiac lub jednorazowy wyjazd czy to nie ma znaczenia?
sly6 Napisano 28 Października 2013 Zgłoś Napisano 28 Października 2013 Nie ma zaczenia ,bo mozesz nawet na 1 pobycie zostac juz dluzej-nielegalnie,pracowac nielegalnie a ta siostra cioteczna jak wjechala do USA,jaki ma status w USA?bo czasami za pewne sprawy nie dostaje sie wizy lub tez ma sie pod tzw gorke
ondalinda Napisano 28 Października 2013 Autor Zgłoś Napisano 28 Października 2013 Nie ma zaczenia ,bo mozesz nawet na 1 pobycie zostac juz dluzej-nielegalnie,pracowac nielegalnie a ta siostra cioteczna jak wjechala do USA,jaki ma status w USA?bo czasami za pewne sprawy nie dostaje sie wizy lub tez ma sie pod tzw gorke no tak... siostra cioteczna tam sie urodziła... jest amerykanka.... no tak... siostra cioteczna tam sie urodziła... jest amerykanka.... to napewno nie to... w stanach juz bylam 3 razy mialam wize na 10 lat... dzis poszla moja druga siostra cioteczna z ciocia po wize ktora nie uczy sie nie pracuje nie ma zadnego zwiazku z krajem nie ma meza dzieci itd i dostala na 10 lat, dlatego chce podjac probe jeszcze raz. nie rozumiem tego.
sly6 Napisano 28 Października 2013 Zgłoś Napisano 28 Października 2013 I nie rozumiesz tego do konca zalezy od rozmowy,zachowania lub tez inny Konsul i inna decyzja ,dlatego tez nalezy isc ile to mamy na forum takich wlasnie postow nic sie nie zmienilo w moim zyciu,wyjezdzie i miesiac temu wizy nie bylo a teraz juz jest bylas ale jak dlugie byly takie pobyty,co wpisalas we wniosku a ile bylas za 1 razem
polska201 Napisano 28 Października 2013 Zgłoś Napisano 28 Października 2013 Moge powiedziec ci moj przypadek, moja kuzynka wychodzila za maz i poszlismy po wize grupa 4 osobowa. Ja, moj tata, wujek i ciotka. Wszyscy dostalo wize na 10 lat tylko ja na rok. 7 lat pozniej moj kuzyn sie zenil i rowniez poszlismy po wize w trzy osoby- ja moj brat i moj wujek. Oni dostali wize na 10 lat ja znowu na rok. 3 lata pozniej chcialam jechac w odwiedziny do kuzynowstwa i znowu poszlam po wize (tym razem sama) i dostalam na 10 lat:)
ondalinda Napisano 28 Października 2013 Autor Zgłoś Napisano 28 Października 2013 dobra chyba jutro probuje... mam nadzieje ze sie uda! zobaczymy dam znac bedzie cud moze! bardzo mi zalezy na jednorazowym wyjezdzie wesele i zpowrotem do polski! bardzo dziekuje! poczytam jeszcze reszte! Moge powiedziec ci moj przypadek, moja kuzynka wychodzila za maz i poszlismy po wize grupa 4 osobowa. Ja, moj tata, wujek i ciotka. Wszyscy dostalo wize na 10 lat tylko ja na rok. 7 lat pozniej moj kuzyn sie zenil i rowniez poszlismy po wize w trzy osoby- ja moj brat i moj wujek. Oni dostali wize na 10 lat ja znowu na rok. 3 lata pozniej chcialam jechac w odwiedziny do kuzynowstwa i znowu poszlam po wize (tym razem sama) i dostalam na 10 lat:) no wlasnie nie da sie tego ogarnac! :/ mam metlik w glowie.... najgorsze jest to ze przepada tylee kasy! nieodwracalnie! ale bardzo wazne wydarzenie w naszej rodzinie wiec trzeba jechac!
sly6 Napisano 28 Października 2013 Zgłoś Napisano 28 Października 2013 Zycie Ci pokaze wiele takich spraw jeszcze chyba ze bedziesz miec szczescie do spotykania takich osob ktore beda jednak Ci wierzyc,ufac
ondalinda Napisano 28 Października 2013 Autor Zgłoś Napisano 28 Października 2013 wlasnie najgorsze jest ze szczerze mowisz prawde nic nie kombinujesz chcesz jechac w ta i spowrtoem a tu taki psikus... okropne uczucie... dam znac co i jak oby sie udalo!
polska201 Napisano 28 Października 2013 Zgłoś Napisano 28 Października 2013 powodzenia! Badz naturalna, nie denewruj sie i sie usmiechaj:) trzmam kciuki
ondalinda Napisano 29 Października 2013 Autor Zgłoś Napisano 29 Października 2013 nie moge dodac osoby towarzyszacej czemu? moja mama wypelnia i chce mnie dodac nie mzoe?!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.