Skocz do zawartości

Odmowa Czy Ubiegac Sie Jeszcze Raz?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, dostałam odmowe wizy ponad miesiac temu, potrzebuje jechac na miesiac na wesele siostry ciotecznej. Mam prace stałą. Jest szansa zebym dostała jesli pojde jeszcze raz ale tym razem z rodziną ( mama) i zeby wspolnie wyjechac?

Witam, dostałam odmowe wizy ponad miesiac temu, potrzebuje jechac na miesiac na wesele siostry ciotecznej. Mam prace stałą. Jest szansa zebym dostała jesli pojde jeszcze raz ale tym razem z rodziną ( mama) i zeby wspolnie wyjechac?

Chociazby na wyjazd na miesiac lub jednorazowy wyjazd czy to nie ma znaczenia?

Napisano

Nie ma zaczenia ,bo mozesz nawet na 1 pobycie zostac juz dluzej-nielegalnie,pracowac nielegalnie

a ta siostra cioteczna jak wjechala do USA,jaki ma status w USA?bo czasami za pewne sprawy nie dostaje sie wizy lub tez ma sie pod tzw gorke

Napisano

Nie ma zaczenia ,bo mozesz nawet na 1 pobycie zostac juz dluzej-nielegalnie,pracowac nielegalnie

a ta siostra cioteczna jak wjechala do USA,jaki ma status w USA?bo czasami za pewne sprawy nie dostaje sie wizy lub tez ma sie pod tzw gorke

no tak...

siostra cioteczna tam sie urodziła... jest amerykanka....

no tak...

siostra cioteczna tam sie urodziła... jest amerykanka....

to napewno nie to... w stanach juz bylam 3 razy mialam wize na 10 lat...

dzis poszla moja druga siostra cioteczna z ciocia po wize ktora nie uczy sie nie pracuje nie ma zadnego zwiazku z krajem nie ma meza dzieci itd i dostala na 10 lat, dlatego chce podjac probe jeszcze raz. nie rozumiem tego.

Napisano

I nie rozumiesz tego do konca

zalezy od rozmowy,zachowania lub tez inny Konsul i inna decyzja ,dlatego tez nalezy isc :)

ile to mamy na forum takich wlasnie postow

nic sie nie zmienilo w moim zyciu,wyjezdzie i miesiac temu wizy nie bylo a teraz juz jest ;)

bylas ale jak dlugie byly takie pobyty,co wpisalas we wniosku a ile bylas za 1 razem

Napisano

Moge powiedziec ci moj przypadek, moja kuzynka wychodzila za maz i poszlismy po wize grupa 4 osobowa. Ja, moj tata, wujek i ciotka. Wszyscy dostalo wize na 10 lat tylko ja na rok. 7 lat pozniej moj kuzyn sie zenil i rowniez poszlismy po wize w trzy osoby- ja moj brat i moj wujek. Oni dostali wize na 10 lat ja znowu na rok. 3 lata pozniej chcialam jechac w odwiedziny do kuzynowstwa i znowu poszlam po wize (tym razem sama) i dostalam na 10 lat:)

Napisano

dobra chyba jutro probuje...

mam nadzieje ze sie uda! :)

zobaczymy dam znac bedzie cud moze! :) bardzo mi zalezy na jednorazowym wyjezdzie wesele i zpowrotem do polski!

:( bardzo dziekuje!

poczytam jeszcze reszte! :)

Moge powiedziec ci moj przypadek, moja kuzynka wychodzila za maz i poszlismy po wize grupa 4 osobowa. Ja, moj tata, wujek i ciotka. Wszyscy dostalo wize na 10 lat tylko ja na rok. 7 lat pozniej moj kuzyn sie zenil i rowniez poszlismy po wize w trzy osoby- ja moj brat i moj wujek. Oni dostali wize na 10 lat ja znowu na rok. 3 lata pozniej chcialam jechac w odwiedziny do kuzynowstwa i znowu poszlam po wize (tym razem sama) i dostalam na 10 lat:)

no wlasnie nie da sie tego ogarnac! :/ mam metlik w glowie....

najgorsze jest to ze przepada tylee kasy! :( nieodwracalnie!

ale bardzo wazne wydarzenie w naszej rodzinie wiec trzeba jechac!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...