fotofly Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2013 Witam, własnie wypełniłam wnioski: mój, męża i dzieci. Teraz rozglądam się za opłatą. z tego co wyczytałam mogę to zrobic w Banku Pocztowym lub przez tzw SOFORT.Jesli chodzi o Bank Pocztowy to próbowałam wydrukować blankiet ze strony ambasady, ale wychodzą mi jakies dziwne rzeczy:( Nie ma jakiegoś konkretnego blankietu... Jesli chodzi o SOFORT to sprawdziłam i mój bank (PKO iPKO) ma niby taką możliwośc...ale nie mam pojęcia co dalej! Gdzie mam wejść? i w jaki sposób dokonac wpłaty? Jesli ktos juz płacił przez SOFORT (najlepiej w PKO) - błagam o wskazóki. Pozdrawiam m.
sly6 Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2013 zapoznaj sie z tymi informacjami www.ustraveldocs.com/pl_pl/pl-niv-paymentinfo.asp
fotofly Napisano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoś Napisano 2 Listopada 2013 czytałam to 100 razy:) ale najwidoczniej bez zrozumienia do końca w poniedziałek zadzwonie na infolinie dzieki:)
sly6 Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2013 ja przeczytalem i zrozumialem masz na samym dole wizy oraz ilosc osob,,wybierasz ilosc osob 4 ,,potem Cie przekierewuje strona na podanie danych z paszportu i idziesz dalej z oplata to znajdz i na dole zobacz wiza B Rodzaje wiz i opłat za rozpatrzenie wniosku – według kategorii wizy
veeeronikaaa Napisano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2014 Witam, chciałam dokonac opłaty za wniosek przez system SOFORT, po przekierowaniu mnie na strone gdzie powinnam wpisac numer paszportu i po wpisaniu numeru paszportu pojawia mi się komunikat po angielsku: "Not enough details provided". O jaki numer paszportu chodzi (ten który jest wybity na prawie każdej stronie, czy inny) i dlaczego otrzymuje taki komunikat?
monroe Napisano 6 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2014 Idź na pocztę, nie rób przelewu SOFORTEM. Teoretycznie z nim wszystko ok, ale czy praktycznie podajesz komuś obcemu swój login i hasło do banku?? (na tym SOFORT polega). Nie warto ryzykować moim zdaniem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.