Agaf Napisano 11 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2013 Witam. Wybiera się ktoś na najbliższe targi w Warszawie, które odbędą się w marcu? Jeśli tak, to jesteście zdecydowani na jakiś konkretny park? Jedziecie sami, grupą? A może ktoś już kiedyś jechał sam, np. do Dorney Parku? Moja grupa niestety się wykruszyła, zostałam sama i mam dylemat- jechać, nie jechać? Trochę się obawiam jak to wyjdzie z noclegiem, przelotem, gdy nikogo nie znam. Nie chciałabym trafić do pokoju z całkiem obcymi ludźmi Może ktoś sam z Trójmiasta się wybiera, konkretnie jakaś dziewczyna? ;p
Agaf Napisano 11 Listopada 2013 Autor Zgłoś Napisano 11 Listopada 2013 Baaaardzo proszę kogoś o szybką odpowiedź, bo nie będzie już miejsc na targach warto jechać samemu np do parku rozrywki?
alicjac10 Napisano 12 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2013 hej ja własnie chcialabym jechac i moja znajoma sie wylamala a sama szczerze sie boje.... i się zastanawiam czy składac aplikacje ja osobiscie jestem z uczelni Olsztyńskiej
Agaf Napisano 13 Listopada 2013 Autor Zgłoś Napisano 13 Listopada 2013 No to u mnie sytuacja wygląda dokładnie tak samo niestety.. Dlatego szukam kogoś kto też wybiera się sam, zawsze to raźniej załatwiać wszystko razem
alicjac10 Napisano 13 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2013 czy ty już przeszłaś rozmowe kwalifikacyjna?? i jaka opcje wybralas? bo ja jeszcez sie zastanawiam
Agaf Napisano 13 Listopada 2013 Autor Zgłoś Napisano 13 Listopada 2013 Jeszcze nie, właśnie cały czas się jeszcze zastanawiam, ale z tego co wiem to na targi pracy trzeba się spieszyć bo szybko kończą się miejsca. Trochę więcej czasu jest na opcje placement. Ale myślałam właśnie nad targami i dorney park
alicjac10 Napisano 13 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2013 hmmm no ja wlasnie myslalam bardziej o placement bo strasznie sie boje sama zalatwiac to wszystko (moj angielski nie jest super jade tam zeby się podszkolic dlatego wlasnie chyba wybiore opcje ze ccusa za mnie znajdzie) a też nie mam sprawdzonego miejsca zeby jechac na targi i szukac pracy
Agaf Napisano 13 Listopada 2013 Autor Zgłoś Napisano 13 Listopada 2013 Nad placement też myślałam, tylko tam to już chyba w ogóle nie wiadomo z kim będę ;p chyba że jedzie się z drugą osobą (której nie mam ), ale wtedy z kolei nie wiadomo gdzie się trafi.. Mój ang też jest na bardzo średnim poziomie A masz jakiegoś znajomego może który wyjechał z ccusa? Jakieś relacje?
alicjac10 Napisano 13 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2013 tak mam 3 osoby ktore byly na tym (moze 4 ale 4 poznalam teraz na spotkaniu) i byly zachwycone kolega to mnie non stop na to namawia a ja sie boje tego ze jak przyjdzie miesiac zwiedzania i trzeba bedzie zalatwiac sobie samemu nocleg to polegne dlatego tak chcialabym z 2 osoba jechac.. a moze bym sie spytala kordynatorki czy mozna jakos sie laczyc z inna uczelnia?
Agaf Napisano 13 Listopada 2013 Autor Zgłoś Napisano 13 Listopada 2013 No jasne, możesz się spytać dobrze że jeszcze jest trochę czasu to można się zorientować.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.