Agaf Napisano 14 Listopada 2013 Autor Zgłoś Napisano 14 Listopada 2013 To daj znać jakbyś coś wiedziała może masz facebooka? Łatwiej by było się komunikować ;p
alicjac10 Napisano 14 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2013 ok na pewno dam znać tak mam Alicja Cichosz (uniwersytet olsztynski)
rysios Napisano 19 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 19 Listopada 2013 więc na targi możesz jechać sama - poznasz inne osoby jadące tam na miejscu, tak ejst coroku i przyjaźnie które tam powstają trwają nieraz całe życie szkoda czasu na czekanie na znajomych, chcesz jechać - jedź placement - języku musi być 3 ale takie mocne, jak mówisz słabo - placement odpada na targach są same sprawdzone miejsca, więc znajdź osoby które tam pracowałym, poszukaj tu na forum nawet, w google jest wszystko, najlepiej sprawdź swoich znajomych na fejsie - jak ktoś był na wt to Ci powie jak jest mogą osoby z różnych uczelni jechać razem na placement i na targi szukanie noclegów na graceperiod jest łatwe, zawsze możesz spac na plaży lub w aucie - sprawdzone i polecam:) czasu jest trochę ale jest go coraz mniej, wyjazd do usa to długi proces i im wcześniej zaczniesz tym lepiej pozdro
doma_domi Napisano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2014 dzięki Hej ja jadę w tym roku 1 szy raz na Work Placement i jestem z Trójmiasta i też jestem sama jedziesz nadal? podaj może swojego facebooka to się zgadamy jeśli masz ochote Witam. Wybiera się ktoś na najbliższe targi w Warszawie, które odbędą się w marcu? Jeśli tak, to jesteście zdecydowani na jakiś konkretny park? Jedziecie sami, grupą? A może ktoś już kiedyś jechał sam, np. do Dorney Parku? Moja grupa niestety się wykruszyła, zostałam sama i mam dylemat- jechać, nie jechać? Trochę się obawiam jak to wyjdzie z noclegiem, przelotem, gdy nikogo nie znam. Nie chciałabym trafić do pokoju z całkiem obcymi ludźmi Może ktoś sam z Trójmiasta się wybiera, konkretnie jakaś dziewczyna? ;p hej ja jadę sama na Placement, też jestem z Trójmiasta jakby coś to odezwij się na fejsbuku - Dominika Lipińska
evi1988 Napisano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2014 Witam. Wybiera się ktoś na najbliższe targi w Warszawie, które odbędą się w marcu? Jeśli tak, to jesteście zdecydowani na jakiś konkretny park? Jedziecie sami, grupą? A może ktoś już kiedyś jechał sam, np. do Dorney Parku? Moja grupa niestety się wykruszyła, zostałam sama i mam dylemat- jechać, nie jechać? Trochę się obawiam jak to wyjdzie z noclegiem, przelotem, gdy nikogo nie znam. Nie chciałabym trafić do pokoju z całkiem obcymi ludźmi Może ktoś sam z Trójmiasta się wybiera, konkretnie jakaś dziewczyna? ;p Hej, A ja słyszałam, że w tym roku CCUSA nie będzie miało tej oferty do Dorney Park. Sama też chce tam jechać ale widziałam to w ofercie innego biura BTC. Mam pytanie czy ktoś już jechał z tego biura i może wydac swoje opinie? Witam, Ja w te wakacje też chce jechać do Dorney Parku ale słyszałam, że CCUSA nie ma już w tym roku tej oferty. Sprawdzałam oferty innych biur i znalazłam BTC, mają jeszcze wolne miejsca i też inne fajne parki rozrywki. Czy ktoś już wyjeżdzał z tym biurem i może wydac swoją opinię? Wydaje się sprawdzone bo jest info, że jest już 18 lat ale chce poznać opinię byłego Uczestnika. Dziękuje:)
doma_domi Napisano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2014 Hej, A ja słyszałam, że w tym roku CCUSA nie będzie miało tej oferty do Dorney Park. Sama też chce tam jechać ale widziałam to w ofercie innego biura BTC. Mam pytanie czy ktoś już jechał z tego biura i może wydac swoje opinie? Witam, Ja w te wakacje też chce jechać do Dorney Parku ale słyszałam, że CCUSA nie ma już w tym roku tej oferty. Sprawdzałam oferty innych biur i znalazłam BTC, mają jeszcze wolne miejsca i też inne fajne parki rozrywki. Czy ktoś już wyjeżdzał z tym biurem i może wydac swoją opinię? Wydaje się sprawdzone bo jest info, że jest już 18 lat ale chce poznać opinię byłego Uczestnika. Dziękuje:) Tak, Dorney Park już nie zatrudnia. A o tym biurze nic nie słyszalam
madegirl Napisano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2014 Czy autorka jest tu jeszcze? Bo jesli szukasz kogoś zainteresowanego z Trójmiasta to ja się zgłaszam, chciałabym w wakacje pojechac do USA a sama nie wiem jak to wszystko ogarnac, przydalby sie wspolnik
Agaf Napisano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2014 Hej Dominika Lipińska - napisałam do Ciebie na fb, sprawdź może w ''inne'' madegirl - jestem, ale ja jadę już z koleżanką, a na placement mogą niestety tylko 2 osoby.. ale nie jest to takie trudne do ogarnięcia ;p
rysios Napisano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2014 3 osoby też mogę próbować, wystarczy podać te same daty wyjazdu
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.