annad3 Napisano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2014 Hej, czy ktos jedzie z biura TBW? Jest pozno, ale zastanawiam sie czy nie skorzystac z ktorejs z ofert, ktore zostaly. Fajnie by bylo jednak miec z kim jechac;)
Lilkaaa Napisano 19 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2014 No wlasnie malo czasu juz zostalo , bo sie dowiadywalam , ja jade z OneGlobe z siostra i zostalo juz malo miejsc , trzeba sie spieszyc! czsy ktos jeszcze jedzie do Key West?
Paula91 Napisano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Napisano 16 Marca 2014 Paula91 zdecydowałaś się w końcu na któryś wyjazd? Ja też chcę wyjechać i muszę szybko podjąć decyzję, na mojej uczelni reklamowało się biuro One Globe, może ktoś z Was jedzie z tym biurem w tym roku? Jeszcze nie! Ale rozwazam restauracje w miejscowosci Corolla w NC(iecenter) i Cedar Point z biura BTC. A TY? Znajdzie sie tu ktos z Warszawy chetny przylaczenia sie? Super, jestem już praktycznie zdecydowana na to biuro : ) zostaje tylko podpisanie umowy i właśnie wybór oferty:) A jaka oferte wybralas?
Matt3 Napisano 2 Maja 2014 Zgłoś Napisano 2 Maja 2014 Hej, my z kolegą lecimy do Wildwood z biura go2usa będziemy pracować w jakiejś ciastakrni Mam do was pytanie ponieważ nie chcę zakładać nowego tematu, wzięliśmy udział w losowaniu zielonej karty i ani on ani ja nie wylosowaliśmy, czy możemy mieć z tego tytułu nieprzyjemności w ambasadzie ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.