Joanna30 Napisano 26 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2013 rusiecki - kopiesz sobie dołek. Dostałeś trzy ostrzeżenia. Lada moment podziękujemy Ci za udział w forum. EDIT (13:47): No i skończyło się rumakowanie...
Gość Violonczela Napisano 26 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2013 rusiecki - kopiesz sobie dołek. Dostałeś trzy ostrzeżenia. Lada moment podziękujemy Ci za udział w forum. EDIT (13:47): No i skończyło się rumakowanie... o co chodzi z tym "rusieckim" ? wydrukuj, idz do banku-miejsca gdzie jest western union i zaplac www.ice.gov/sevis/i901/wu_instr.htm po 3 dniach roboczych wejdz i sprawdza swoje wplate https://www.fmjfee.com/i901fee/index.jsp bylam dzis w Western union i niestety, pieniadze mozna przelac jedynie na konto osob prywatnych...
KaeR Napisano 26 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2013 bylam dzis w Western union i niestety, pieniadze mozna przelac jedynie na konto osob prywatnych... Nie masz nikogo z kartą kredytową?
sly6 Napisano 26 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2013 juz wiem co i jak sa takie agnecje western union ze zaplaci sie to wplate bo nie w kazdym western union takie cos sie wpalci takie cos ma Bank Zachodni,Bank Pekao SA i Bank PKO nalezy zadzwonic na infolinie tych bankow,powiedziec jaka wplata i pokieruja juz dana osobe do danego pukntu w tych punktach mozna placic dla instytucji,firm ta wiadomosc mam z infolinii western union
Gość Violonczela Napisano 26 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2013 Nie masz nikogo z kartą kredytową? nie mam..,nigdy sie tym nie interesowalam kto ma..,moze najwyzsza pora juz wiem co i jak sa takie agnecje western union ze zaplaci sie to wplate bo nie w kazdym western union takie cos sie wpalci takie cos ma Bank Zachodni,Bank Pekao SA i Bank PKO nalezy zadzwonic na infolinie tych bankow,powiedziec jaka wplata i pokieruja juz dana osobe do danego pukntu w tych punktach mozna placic dla instytucji,firm ta wiadomosc mam z infolinii western union kurcze, czas mnie nagli a ja stoje w miejscu...,bylam juz w trzech agencjach i nic... ale jutro zrobie, tak jak mowisz.. Zaczynam czuc lekkiego stresa...
Gość Violonczela Napisano 27 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 27 Listopada 2013 www.payment-solutions.com/agent.asp przelalam w koncu te 200$ ze zwyklej karty platniczej, visa. takze wszystko jest ok.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.