Flannigan Napisano 24 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2013 Witam wszystkich, Mam pewne wątpliwości odnośnie mojej aplikacji w Travel information wpisałem że zatrzymam się w pewnym motelu w PA, również ten sam adres wpisałem w zakładce U.S. Contact Information tak jak zostało wspomniane w przyklejonym temacie na forum. Mimo to nadal mam wątpliwości czy moja aplikacja mogłaby pozostać pozytywnie rozpatrzona, nie mam nikogo z rodziny w Stanach, ze znajonymi straciłem kontakt. Mam 19 lat, bezrobotny, długość pobytu określiłem wpisując 3 miesiące. Choć interesu by pozostać w US nielegalnie nie mam bo w przyszłości chciałbym podpisać kontrakt z USMC, a status nielegalnego imigranta mógłby zaważyć w drodze do uzyskania zielonej karty.
mathew75 Napisano 24 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2013 Nie dostaniesz wizy, jeśli wpisałeś pobyt 3 miesiące i że nikogo tam nie masz ! Do tego jesteś bez pracy. Po pierwszym pytaniu polegniesz...
marcin1 Napisano 24 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2013 chyba że trafi na konsula który zna życie i jest wyrozumiały
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.