PiotrV Napisano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2013 Witam serdecznie. Jestem strasznie nieobeznany w temacie stąd liczę na Waszą pomoc. Mój problem polega na niewiedzy o jaką wizę miałbym się starać. Na przestrzeni miesiąca powinienem dostać zaproszenie od rodziny z USA. Bardzo chciałbym ich odwiedzić w te wakacje. Jestem studentem. Termin w którym chciałbym odwiedzić moją rodzinę mieści się w przedziale czerwiec-listopad 2014 roku. Dlatego prosiłbym o pomoc o jaką wizę powinienem się starać. I przepraszam najmocniej ponieważ teraz zdałem sobie sprawę że temat założyłem w złym dziale. Czy mógłbym prosić o jego przeniesienie?
Joyanna Napisano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2013 Samo za siebie mowi,ze visa turystyczna.
sly6 Napisano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2013 oznaczenie tej wizy to b2-wiza turystyczna zaproszenie nie jest wymagane ani nie pomaga aby wize otrzymac. bez pytania i tak tego zaproszenia nie pokazesz.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.