Paulina_89 Napisano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2013 Widzę, że Internet i W&T łączy ludzi
Malgorzata77 Napisano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2013 Na koncercie w Krakowie.. on gral na basie
Sara Napisano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2014 we wloszech, pojechalam odwiedzic siostre siostra wowczas byla z jego przyjacielem (razem w navy sluzyli), teraz sa szczesliwym malzenstwem, w Polsce czekaja na CR-1 siostre maz "wyrwal" na plazy;p my wybralimsy K-1, i teraz czekamy na GC. Pierwszy raz spotjalismy sie w bazie, skad wyruszalismy grupka znajomych rowniez na plaze Mamy z siostra podobna historie i mezow przyjaciol
ygritte Napisano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2014 Internet, ale nie portal randkowy, tylko przez "przypadek", chodzi o forum dotyczące określonych zainteresowań. Zaprosił mnie do USA, pojechałam na 3 tygodnie, zakochałam się i tak się teraz bujamy widząc się 4 razy do roku (2 razy on tu, 2 razy ja tam).
witoldyna Napisano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2014 W pracy/szkole. Znaliśmy się dłużej (czysto zawodowo), ale wszystko się zaczęło gdy miałam u niego pisać pracę magisterską. Nic z tego nie wyszło, obydwoje stwierdziliśmy, że nasze relacje wyszły poza sferę zawodową i nie możemy już ze sobą pracować ;-) Co ciekawe, ja byłam wtedy w UK, on w Polsce, a więc wszystko rozwijało się wirtualnie (nigdy w życiu nie byłabym taka odważna "w cztery oczy") Po roku wzięliśmy ślub, niedługo będziemy obchodzili 5 rocznicę
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.