Paulina_89 Napisano 15 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2014 No i Victoria's Secret Semi Annual Sale tez ruszyla od wtorku. Obkupilam w bielizne siebie, rodzine i kolezanki
Misuzu Napisano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2014 Victoria secret? A do kiedy ta wyprzedaż, muszę śmigać! Bath and body works tez ma 70% sale nawet
Gość Violonczela Napisano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2014 czy mozecie polecic stronki z kosmetykami..
Misuzu Napisano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2014 Byłam dzisiaj w VS. Zdecydowanie lepiej jest kupować tam rzeczy na wyprzedaży. I jestem mega zadowolona. Bardzo wygodna bielizna.
River Napisano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2014 czy mozecie polecic stronki z kosmetykami.. A co dokladnie Cie interesuje?Kolorowka,pielegnacja,organiczna czy nie?
Gość Violonczela Napisano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2014 A co dokladnie Cie interesuje?Kolorowka,pielegnacja,organiczna czy nie? chcialam kupic cos dla mojej latorosli. Nie musza byc super markowe., raczej kolorowanka
River Napisano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2014 chcialam kupic cos dla mojej latorosli. Nie musza byc super markowe., raczej kolorowanka http://www.ulta.comhttp://www.iherb.com/Cosmetics-Makeup Byłam dzisiaj w VS. Zdecydowanie lepiej jest kupować tam rzeczy na wyprzedaży. I jestem mega zadowolona. Bardzo wygodna bielizna. Lubie VS- mam jeden stanik VS i jest ok.Jednak najbardziej lubie Tjmaxx- wczoraj znalazlam tam fajny stanik sportowy za niecale $12.
River Napisano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2014 W hollister oprocz 50% off jeszcze dodatkowo 25% off podczas checkout:)Zamowilam to co chcialam;)
ZielonyTomek Napisano 8 Września 2014 Zgłoś Napisano 8 Września 2014 Witam Bedziemy z zona w Chicago 8-17 listopada. Mozemy liczyc na jakies dobre ceny ( kosmetyki, ciuchy ) ? Czy ze wzgledu na dzien dziekczynienia ceny moga byc mniej atrakcyjne
andyopole Napisano 8 Września 2014 Zgłoś Napisano 8 Września 2014 Witam Bedziemy z zona w Chicago 8-17 listopada. Mozemy liczyc na jakies dobre ceny ( kosmetyki, ciuchy ) ? Czy ze wzgledu na dzien dziekczynienia ceny moga byc mniej atrakcyjne Jesli rozlozysz namiot w srode wieczorem pod drzwiami sklepu to w Black Friday moze uda sie kupić taniej butelkę perfum albo jakieś majtki taniej. W te dni omijam sklepy dużym lukiem. Sorry, raz kupilem grill bo rzeczywiście obcieli cenę o $100. Z tym że ruszylem tyłek dopiero po pracy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.