Joanna30 Napisano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2013 Jeśli dostaniesz pobyt 6-miesięczny, to owszem, możesz tyle przebywać. Turystycznie.
emesgraf Napisano 28 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2013 Czysto hipotetycznie, po 6 miesiącach wracam do Polski i za ile mogę znowu wylecieć do USA ?
qwerty32121 Napisano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2013 Postaraj się o turystyczną i rozpoznaj już na miejscu jak wygląda możliwość pracy na czarno i czy jest to w ogóle opłacalne. Mój kolega wyjechał prawie 2 lata temu na turystycznej i już nie wrócił. Czyli jak ktoś wyżej wspomniał, jest idiotą ale jakoś tam żyje i nie wraca.
sly6 Napisano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2013 to zalezy od czego wyjechal,.bo sa rozne motywy i nie zawsze to kase widac i co tam zastal i dostal i jak pracuje,nigdy nie ma tak ze ja tak samo bede mial,to samo dostane ,co czlowiek to inna historia i kazda prawdziwa. Nie ma tak ze ze wyjedziesz po 6 miesiacach to mozesz za 6 miesiecy znow jechac,bo moze pasc pytanie za co sie utrzymywales,czy nie pracowales na czarno-czym dluzszy pobyt po za USA tym lepiej ,wtedy pokazujesz ze naprawde cos Cie trzyma w Polsce. Moze teraz isc po wize Twoja dziewczyna jak i po studiach i ma podobne szanse,bo ma widac na rozmowie ze leci turystycznie i wroci .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.