Jump to content

Nauka Na H4 - Dyplom

Recommended Posts

Posted

Witam i z gory przepraszam jesli to nie ten dzial. Chcialabym niedlugo zaczac nauke w community college, potem z wynikami przeniesc sie do innej szkoly (poza USA) i zastanawia mnie czy moj dyplom z liceum moze byc przetlumaczony przez tlumacza przysieglego w Polsce czy powinnam ten dyplom wyslac gdzies do jakiejs instytucji w Stanach? Czy powinnam rowniez zalaczyc do tego wyniki z matury?

Jak blondynka z zartow normalnie, nie wiem nawet od czego zaczac i mam nadzieje, ze ktos mi moze to lopatologicznie wyjasnic, co krok po kroku powinnam zrobic.

Dziekuje wszystkim za odpowiedzi :)

Posted

Wszytkie takie informacje beda na stronach internetowych kazdego community college. Zacznij tam, bo wymagania moga sie roznic od college'u do college'u.

Posted

wlasnie przegladam strone college'u doslownie w dol ulicy i w sumie mnie najbardziej interesuje, czy dyplom moze byc tlumaczony w Polsce - niestety nie wiem czy slepa jestem jak kura czy jak. poszukam jeszcze, ale dziekuje za odpowiedz :)

Posted

Ja wszystko tłumaczyłem w Polsce przysięgle, ale to były dokumenty z ukończenia studiów czyli dyplom i suplement, ale najlepszym źródłem informacji jest szkoła.

Posted

Jezeli nie jest sprecyzowane na stronie, wyslij im mejla. (Lub zadzwon, jezeli mozesz.) Napewno nie jestes pierwsza codzoziemka ktora tam bedzie studiowac :)

Posted

macie racje, ja to mlot jestem - 8 minut spacerkiem ode mnie szkola i ze nie wpadlam na to by sie przejsc... no blondynka z zartow :) dziekuje i jak ktos moze to niech zamknie ten watek, bo az wstyd mi :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...