Paulina91 Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 Witam i z gory przepraszam jesli to nie ten dzial. Chcialabym niedlugo zaczac nauke w community college, potem z wynikami przeniesc sie do innej szkoly (poza USA) i zastanawia mnie czy moj dyplom z liceum moze byc przetlumaczony przez tlumacza przysieglego w Polsce czy powinnam ten dyplom wyslac gdzies do jakiejs instytucji w Stanach? Czy powinnam rowniez zalaczyc do tego wyniki z matury? Jak blondynka z zartow normalnie, nie wiem nawet od czego zaczac i mam nadzieje, ze ktos mi moze to lopatologicznie wyjasnic, co krok po kroku powinnam zrobic. Dziekuje wszystkim za odpowiedzi
katlia Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 Wszytkie takie informacje beda na stronach internetowych kazdego community college. Zacznij tam, bo wymagania moga sie roznic od college'u do college'u.
Paulina91 Posted January 14, 2014 Author Report Posted January 14, 2014 wlasnie przegladam strone college'u doslownie w dol ulicy i w sumie mnie najbardziej interesuje, czy dyplom moze byc tlumaczony w Polsce - niestety nie wiem czy slepa jestem jak kura czy jak. poszukam jeszcze, ale dziekuje za odpowiedz
KaeR Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 Ja wszystko tłumaczyłem w Polsce przysięgle, ale to były dokumenty z ukończenia studiów czyli dyplom i suplement, ale najlepszym źródłem informacji jest szkoła.
katlia Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 Jezeli nie jest sprecyzowane na stronie, wyslij im mejla. (Lub zadzwon, jezeli mozesz.) Napewno nie jestes pierwsza codzoziemka ktora tam bedzie studiowac
Paulina91 Posted January 14, 2014 Author Report Posted January 14, 2014 macie racje, ja to mlot jestem - 8 minut spacerkiem ode mnie szkola i ze nie wpadlam na to by sie przejsc... no blondynka z zartow dziekuje i jak ktos moze to niech zamknie ten watek, bo az wstyd mi
katlia Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 E tam, blondynka od razu... Trzymaj sie i good luck.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.