Skocz do zawartości

Problemy Z Płatnościami Za Wizę

becia66

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 41
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Mozesz wszystko uzasadnic :)

to ma byc realne :)

ps dobrze miec takiego znajomego :) zazdroszcze :)

wazne jest od kiedy jestes w danym Panstwie.To tez bedzie sie liczyc,powiesz tez ze zajmujesz sie domem.

Napisano

Ja podałem tylko przykład. Poczytaj forum i przygotuj sobie odpowiedzi. Nie zmienia to faktu, że różowo to nie wygląda.

Napisano

Joanna - no z tym będzie kiepsko, bo odkąd wyjechałam z Polski nie mam żadnych więzi z Polską. Ale naprawdę są takie problemy przy szczerych intenacjach? Jak nie wyjdzie z wizą to najwyżej Nowego Jorku nie zobaczę ale bardzo marzyłam a będę tylko 7 godz jazdy samochodem, więc to żadna odległość.

Napisano

ale czarno tak samo nie ;)

Nalezy wykazac zwiazki z Panstwem gdzie mieszkasz :)

jakby za szczere intencje dawali wizy to dawno bylo by po wizach,kazdy kazdemu by wierzyl-ufal i bylby Raj :)

a tak ,bedac szczera mozesz dostac inna odpowiedz i tego nie przeskoczysz czasami

nalezy isc i zobaczysz co bedzie

Napisano

Wiem, że różowo to nie wygląda, ale chcę powiedzieć wyłącznie prawdę. Jadę w kwietniu ok. 20 na 3 tygdonie do Kanady (Toronto) - mieszka tam przyjaciel mający obywatelstwo. Będę mieszkała u niego, chciałby zabrać mnie do Nowego Jorku na weekend, żeby pokazac mi Manhattan itd. Uwielbiam takie duże miasta, od zawsze marzyłam o zobaczeniu Nowego Jorku. Potem wracam do Kanady i wylatuje do Polski - bilet w dwie strony będzie kupiony z Polski do Kanady. Żadnych kombinacji itd. Zwykła wizyta w Nowym Jorku - mogliby dac chociaż wizę jednorazowego wjazdu :(

Wiem, ze różowo nie wygląda, ale bardzo mi na tym zależy bo nie wiem kiedy taka kolejna okazja mi się przydarzy.

Napisano

Mieszkam w Austrii, ale po niemiecku nie mówię, więc odpada wizyta w Amsadzie w Austrii. Mam dokument potwierdzający tutejszy meldunek, to że konto mam założone, ale nic więcej. W sumie tutaj zajmuję się domem, nie pracuję. Mieszkanie wynajmowane.

Napisano

Trochę mnie podłamaliście z tą wizytą w Ambasadzie, nie mam żadnych silnych związków z Polską, ani z Austrią, więc pewnie będzie odmowa. Spróbuję złożyć, ale z tego co piszecie szanse są niewielkie. Nie ma sensu zbytnio się na to nastawiać i tyle.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...