freja Napisano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 A ja zaluje, ze nie wiedzialam o tym forum w 2007. Moje zycie, i zycie moich najblizszych osob, potoczyloby sie zupelnie inaczej... Forum jet swietne, w dobrej kondycji i oby tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mesio007 Napisano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Wow.. ja jestem od 7 grudnia 2004. Ponad 9 lat. Pamietam, ze weszlam tutaj kiedy moja corka byla malenka i byla wtedy chora - siedzialam w domu i jakos przez przypadek weszlam na to Forum.... i tak zostalam Bywalo roznie - czasem mialam wiecej czasu, czasem mniej, czasem niektorzy doprowadzali mnie (i nie tylko mnie, prawda Jackie, sly6, kzielu) do bialej goraczki... :) ale w wiekszosci byly (i sa) tutaj osoby, ktorych zwykle "dziekuje" makes my day Wiekszosci z Was nie znam osobiscie, z niektorymi rozmawialam przez telefon, od wielu osob do dzisiaj dostaje kartki na Swieta i ciasteczka (od mesio) - te ciasteczka to juz tradycja i moja corka na nic tak nie czeka jak na ciasteczka Czesc z Was poznala mnie jeszcze kiedy byliscie w Polsce - dzisiaj jestescie juz obywatelami ... jak ten czas mija... Dokladnie. To forum i ogromna wiekszosc uzytkownikow to cud, miod i orzeszki. U mnie w domu pieczenie ciasteczek dla Kariny to juz taka swiateczna tradycja, chociaz tak moge sie odwdzieczyc. Na ostatnie swieta maz pomagal i wyszlo tyle, ze musialam ciasto zamrozic i tak pieke po trochu jak nam sie zachce. Wlasnie wczoraj mielismy na deser te orzechowe, mniam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sara Napisano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Ja także dziękuje wszystkim administratorom i użytkownikom za pomoc dołączyłam do Was 13 maja 2013r, czyli jestem tutaj dokładnie 9 miesięcy. A forum ma juz 10 lat. Aż sama sie zastanawiam ilu ludziom pomogliscie przede mną, i ilu jeszcze pomożemy po mnie. Udało mi sie przejść proces wizy K-1 bez prawnika, ale za to z Wasza nieocenioną pomocą, za co serdecznie dziękuje, razem z mężem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misuzu Napisano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 JA sprawdziłam i na forum jestem już 10 miesięcy, od 14 kwietnia. Nawet nie myślałam, że to juz prawie rok. Dużo się w tym czasie w moim życiu zmieniło i również otrzymałam nieoceniona pomoc w procesie K-1 jak i teraz w procesie AOS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.