Skocz do zawartości

Forum Usa.info.pl Ma Już 10 Lat!

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 23
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Wow.. ja jestem od 7 grudnia 2004.

Ponad 9 lat.

Pamietam, ze weszlam tutaj kiedy moja corka byla malenka i byla wtedy chora - siedzialam w domu i jakos przez przypadek weszlam na to Forum.... i tak zostalam :)

Bywalo roznie - czasem mialam wiecej czasu, czasem mniej, czasem niektorzy doprowadzali mnie (i nie tylko mnie, prawda Jackie, sly6, kzielu) do bialej goraczki... :) :) ale w wiekszosci byly (i sa) tutaj osoby, ktorych zwykle "dziekuje" makes my day :)

Wiekszosci z Was nie znam osobiscie, z niektorymi rozmawialam przez telefon, od wielu osob do dzisiaj dostaje kartki na Swieta i ciasteczka (od mesio) - te ciasteczka to juz tradycja i moja corka na nic tak nie czeka jak na ciasteczka :)

Czesc z Was poznala mnie jeszcze kiedy byliscie w Polsce - dzisiaj jestescie juz obywatelami ... jak ten czas mija...

Dokladnie. To forum i ogromna wiekszosc uzytkownikow to cud, miod i orzeszki.

U mnie w domu pieczenie ciasteczek dla Kariny to juz taka swiateczna tradycja, chociaz tak moge sie odwdzieczyc. Na ostatnie swieta maz pomagal i wyszlo tyle, ze musialam ciasto zamrozic i tak pieke po trochu jak nam sie zachce. Wlasnie wczoraj mielismy na deser te orzechowe, mniam!

Ja także dziękuje wszystkim administratorom i użytkownikom za pomoc :) dołączyłam do Was 13 maja 2013r, czyli jestem tutaj dokładnie 9 miesięcy. A forum ma juz 10 lat. Aż sama sie zastanawiam ilu ludziom pomogliscie przede mną, i ilu jeszcze pomożemy po mnie. Udało mi sie przejść proces wizy K-1 bez prawnika, ale za to z Wasza nieocenioną pomocą, za co serdecznie dziękuje, razem z mężem :)

JA sprawdziłam i na forum jestem już 10 miesięcy, od 14 kwietnia. Nawet nie myślałam, że to juz prawie rok. Dużo się w tym czasie w moim życiu zmieniło i również otrzymałam nieoceniona pomoc w procesie K-1 jak i teraz w procesie AOS.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...