Daniel1234 Napisano 5 Lutego 2014 Autor Zgłoś Napisano 5 Lutego 2014 czyli krortko mowiac nie ma sznas na obywatelstwo jesli jestem zwykłym szarakiem i nie mam rodziny/zony z usa :/
Joanna30 Napisano 5 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2014 Krótko mówiąc: nie ma szans. Poczytaj sobie stronę ambasady, gdzie są opisane wszystkie rodzaje wiz imigracyjnych.
kzielu Napisano 5 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2014 czyli krortko mowiac nie ma sznas na obywatelstwo jesli jestem zwykłym szarakiem i nie mam rodziny/zony z usa :/ A dlaczego mialbys miec ?
stypi Napisano 5 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2014 Niestety nawet z pracodawca ktory bardzo chce cie zatrudnic, bez jakiechkolwiek umiejetnosci, doswiadczenia itp itd, jest bardzi ciezko, ja jestem w takiej sytuaji, jesli byloby latwo to kazdy by tam jechal, i wcale ich za to nie winie ze tak jest, tak samo w Kanadzie...
adam2008 Napisano 6 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2014 To nie jest tak ze bedziesz pracowac tam gdzie postawisz palec na mapie poniewaz to co ty umiesz to murzyn potrafi zrobic.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.