barbek82 Napisano 14 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2014 zmarnowalem 24 minuty i 3 sekundy zycia.
Paulina_89 Napisano 15 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2014 Haha co a typ z tego filmiku cytat: Bez słów Zacytowalabym z jego filmikow lepsze rzeczy Jak np to, jak na jednym z pierwszych swoich filmow gadal, ze jak zniosa wizy to Polacy beda mogli do USA przyjezdzac. W sensie do pracy. Teraz juz pewnie mu uswiadomili coniektorzy, ze tam bzdur nagadal z w tym filmiku, ale filmik zostal na kanale i nadal wyprowadza coniektorych w pole
barbek82 Napisano 15 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2014 jak odnalezc jego filmiki? znalazlem, dobry loch. pewnie juz go deportowali
Paulina_89 Napisano 15 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2014 jak odnalezc jego filmiki? znalazlem, dobry loch. pewnie juz go deportowali dalej chcesz marnowac zycie? Ja mu kiedys zwrocilam uwage, ze cos tam co gada w jednym filmiku to nieprawda, a on mi na to odpowiedzial, ze za krotko mieszkam w USA zeby sie wypowiadac (dodam ze nigdy mu nie mowilam ile czasu w US jestem, ale on wie lepiej przeciez).
krakus28 Napisano 17 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2014 troche off-top, ale jak ktoś chce zobaczyć filmik innego oryginała zza oceanu to proponuje ten filmik poglądowy nt USA czy też
trend Napisano 17 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2014 Krakus28 odnośnie tego czegoś z pierwszego filmu to pasta gc tooth mousse to jakieś 7 lat temu w Gdańsku moja żona w sklepie miała . a szczoteczki pulsacyjne to chyba już wszędzie są też od wielu lat ? Może gość się wyrwał z jakiegoś zadupia i nie przeżył szoku ? Może to jakaś ironia ? nie ogarniam Pozdrówka
ToFFiK Napisano 17 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2014 Krakus28 odnośnie tego czegoś z pierwszego filmu to pasta gc tooth mousse to jakieś 7 lat temu w Gdańsku moja żona w sklepie miała . a szczoteczki pulsacyjne to chyba już wszędzie są też od wielu lat ? Może gość się wyrwał z jakiegoś zadupia i nie przeżył szoku ? Może to jakaś ironia ? nie ogarniam Pozdrówka Jest z nim rozmowa na YT. Gość dość w kontrowersyjny sposób zwraca uwagę na stereotypy/zachowania polaków..
Paulina_89 Napisano 17 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2014 Jest z nim rozmowa na YT. Gość dość w kontrowersyjny sposób zwraca uwagę na stereotypy/zachowania polaków.. A w tej rozmowie wypowiada sie bardzo ladnie i kulturalnie Te filmy co krakus wstawil maja za zadanie pokazac przywary i wkurzyc tych, ktorzy naprawde sie tak zachowuja. Forma jest jaka jest, ale dziala, bo zbieraja sie gimby ktore tam go probuja zwalczac
haneczka019 Napisano 20 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2014 A w tej rozmowie wypowiada sie bardzo ladnie i kulturalnie Te filmy co krakus wstawil maja za zadanie pokazac przywary i wkurzyc tych, ktorzy naprawde sie tak zachowuja. Forma jest jaka jest, ale dziala, bo zbieraja sie gimby ktore tam go probuja zwalczac Dokładnie, ten pierwszy filmik, który krakus wstawił to parodia polishadama z yt, którego niektórzy forumowicze kojarzą . Tutaj facet robi sobie z tego jaja, ale tamten, na prawdę tak się zachowywał... niestety.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.