Skocz do zawartości

Pytanie O Pracę, Itp

AdrianW

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Haha co a typ z tego filmiku :) cytat:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Bez słów :)

Zacytowalabym z jego filmikow lepsze rzeczy :D Jak np to, jak na jednym z pierwszych swoich filmow gadal, ze jak zniosa wizy to Polacy beda mogli do USA przyjezdzac. W sensie do pracy. Teraz juz pewnie mu uswiadomili coniektorzy, ze tam bzdur nagadal z w tym filmiku, ale filmik zostal na kanale i nadal wyprowadza coniektorych w pole ;)

Napisano

jak odnalezc jego filmiki?

znalazlem, dobry loch. pewnie juz go deportowali

dalej chcesz marnowac zycie? ;)

Ja mu kiedys zwrocilam uwage, ze cos tam co gada w jednym filmiku to nieprawda, a on mi na to odpowiedzial, ze za krotko mieszkam w USA zeby sie wypowiadac :P (dodam ze nigdy mu nie mowilam ile czasu w US jestem, ale on wie lepiej przeciez). ;)

Napisano

Krakus28 odnośnie tego czegoś z pierwszego filmu to pasta gc tooth mousse to jakieś 7 lat temu w Gdańsku moja żona w sklepie miała .

a szczoteczki pulsacyjne to chyba już wszędzie są też od wielu lat ? Może gość się wyrwał z jakiegoś zadupia i nie przeżył szoku ?

Może to jakaś ironia ? nie ogarniam :)

Pozdrówka

Napisano

Krakus28 odnośnie tego czegoś z pierwszego filmu to pasta gc tooth mousse to jakieś 7 lat temu w Gdańsku moja żona w sklepie miała .

a szczoteczki pulsacyjne to chyba już wszędzie są też od wielu lat ? Może gość się wyrwał z jakiegoś zadupia i nie przeżył szoku ?

Może to jakaś ironia ? nie ogarniam :)

Pozdrówka

Jest z nim rozmowa na YT. Gość dość w kontrowersyjny sposób zwraca uwagę na stereotypy/zachowania polaków..

Napisano

Jest z nim rozmowa na YT. Gość dość w kontrowersyjny sposób zwraca uwagę na stereotypy/zachowania polaków..

A w tej rozmowie wypowiada sie bardzo ladnie i kulturalnie ;)

Te filmy co krakus wstawil maja za zadanie pokazac przywary i wkurzyc tych, ktorzy naprawde sie tak zachowuja. Forma jest jaka jest, ale dziala, bo zbieraja sie gimby ktore tam go probuja zwalczac :P

Napisano

A w tej rozmowie wypowiada sie bardzo ladnie i kulturalnie ;)

Te filmy co krakus wstawil maja za zadanie pokazac przywary i wkurzyc tych, ktorzy naprawde sie tak zachowuja. Forma jest jaka jest, ale dziala, bo zbieraja sie gimby ktore tam go probuja zwalczac :P

Dokładnie, ten pierwszy filmik, który krakus wstawił to parodia polishadama z yt, którego niektórzy forumowicze kojarzą ;) . Tutaj facet robi sobie z tego jaja, ale tamten, na prawdę tak się zachowywał... niestety.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...