Skocz do zawartości

Witam Pytanie O K1

Betka19

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam wszystkich ja sie za bardzonie orientuje na tej stronie ale chce zapytac owszystkie dokuumenty potrzebne aby wyslac na wize narzeczenska przepraszam jak sie powtarzam ale niewiem sama jak znalezc inforamcje dziekuje

Napisano

A zajrzalas to zalinkowanego guide ? Jedyne co musisz wypelnic przed wyslaniem petycji to G-325A + podpisac sie na letter of intent to marry.

Napisano

A zajrzalas to zalinkowanego guide ? Jedyne co musisz wypelnic przed wyslaniem petycji to G-325A + podpisac sie na letter of intent to marry.

Do samej aplikacji o wize narzeczenska:

Narzeczony wypelnia:

- I-129F

- G-325A

Ty:

- G-325A

To tyle jesli chodzi o formularze. Inne potrzebne dokumenty sa wypisane na liscie pod tym linkiem (paragraf Assembling the I-129F Package: Checklist):

http://www.visajourney.com/content/k1guide

dziekuje wam bardzo jestemw trakcie wypelniania G325A i mam pytanie, tam musze wymienic "applicants residence last five years" ale bylam na łącznie dwa lata w USa na wymianie w high school od 2009 do 2011 (zprzerwa na wakacje) i czy to tez uwzglednic czy nie? aha no i na dole pisze aby napisac swoje imie jezeli alfabet inny niz lacinski i niewiem czy mam napisac swoje tam skoro mam "ł" w nazwisku? czy to jednak sie nie liczy i napisac "n/a"?

Napisano

Musisz wymienic WSZYSTKIE miejsca zamieszkania w ciagu ostatnich pieciu lat, jesli byly to Stany, to oczywiscie tez musisz to napisac.

Napisano

Jezyk polski posluguje sie alfabetem lacinskim (Alfabet inny niz lacinski to np. rosyjski, arabski, hebrajski i przerozne azjatyckie). Co do polskich znakow diakrytycznych swoje imie i nazwisko wpisz tak jak widnieje w Twoim paszporcie. Jesli masz "ł" w nazwisku, to tak wpisujesz, ale nie uzywaj polskich znakow nigdzie indziej w formularzu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...