Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To fajnie;) A jak umawialiśmy się osobno poprzez online to tam w Ambasadzie jest możliwość podejścia do jednego okienka? Trzeba wziąć jeden numerek?

Nie wiem jak jest u was ale w W-wie podchodzi się do okienka gdzie zabierają paszporty i pobierają odciski dłoni i potem pobierasz numerek do stanowiska z konsulem .Myślę że jak jedziecie razem to można podchodzić razem ale zapytaj na miejscu .Jak byłem rodzinie w ambasadzie to już przy umawianiu wizyty zaznaczyłem że wszyscy razem -jest taka opcja .

Napisano

a ja slyszalem ze w Warszawie duza jest szansa na wize niz w Krakowie ;) tak tez kiedys bylo :)

a co do dokumentow to One nie pokaza za duzo ze wrocicie na czas a wiec podstawa to rozmowa a nie masa dokumentow o ktore i tak nikt nie zapyta :)

Napisano

a ja slyszalem ze w Warszawie duza jest szansa na wize niz w Krakowie ;) tak tez kiedys bylo :)

a co do dokumentow to One nie pokaza za duzo ze wrocicie na czas a wiec podstawa to rozmowa a nie masa dokumentow o ktore i tak nikt nie zapyta :)

W-wie to ciężko nawet zobaczyć czy ktoś dostał czy nie ,są takie ścianki przed okienkami że ciężko zobaczyć czy odchodzą z paszportem czy bez a po wyglądzie ludzi to różnie przeważnie "kamienne tablice'' .....wiadoma rzecz stolica....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...