Joanna30 Napisano 25 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2014 Po jakich studiach? Rozumiem, że chodzi Ci o studia w Stanach... Orientowałeś się w ogóle w temacie, czy po prostu wchodzisz sobie na forum i zadajesz pytania od prawa do lewa, nie interesując się tym tematem prawie wcale? Poczytaj forum. Mamy tu wątki o nauce w USA, o emigracji. Nie oczekuj, proszę, że ktoś będzie produkował się z odpowiedziami tylko po to, żeby zaspokoić twoją ciekawość Sam możesz ją zaspokoić - polecam lekturę forum.
kzielu Napisano 25 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2014 Wiem że Ameryka nie jest taka jak na filmach, a po studiach amerykanistycznych znajdę pracę w USA? No pewnie, ameryka potrzebuje znawcow ameryki - bez nich zupelnie by nie wiedziala co ze soba poczac.... A na serio - zastanow sie nad tym pytaniem troche...
Barti;) Napisano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoś Napisano 25 Lutego 2014 Chodzi o studia w Polsce, kierunek - amerykanistyka. O emigracji/życiu w Ameryce czytałem dosyć dużo, ogladalem również vlogi. Tylko nie mogłem znaleźć informacji o poszukiwanych zawodach, jaka prace mam szanse zdobyc, i o potrzebnym wykształceniu.
kzielu Napisano 25 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2014 Ja wiem ze chodzi o studia w Polsce - tylko chyba trudno o mniej przydatne studia z punktu widzenia pracy w US niz amerykanistyka...
Barti;) Napisano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoś Napisano 25 Lutego 2014 Czyli trzeba uderzać na studia informatyczne inaczej będzie ciężko z praca :/
Barti;) Napisano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoś Napisano 25 Lutego 2014 A możesz mi powiedzieć jakie zawody są poszukiwane w NYC?
KaeR Napisano 25 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2014 A możesz mi powiedzieć jakie zawody są poszukiwane w NYC? A wejdz na pierwsza lepsza strone z ofertami prac i sie dowiesz.
Barti;) Napisano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoś Napisano 25 Lutego 2014 Kilka interesujących mnie ofert wymaga: ·High school diploma or equivalent ·Bachelors degree or equivalent in a relevant field is desirable. Takie wymagania technikum chyba jednak spełnia?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.