Skocz do zawartości

Prawie 6 Miesięcy Nielegalnie W Usa

Cristero

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam :)

Pod koniec listopada 2013 wróciłem ze Stanów Zjednoczonych. Byłem tam prawie rok czasu z czego 6 miesięcy legalnie (wiza turystyczna). Ile wynosi kara za prawie 6 miesięczny nielegalny pobyt i gdzie można sprawdzić do kiedy mam zakaz wstępu do Stanów Zjednoczonych?

Dziękuję i pozdrawiam :)
CRISTERO

Napisano

Za prawie 6 miesieczny nie ma zadnej kary (jezeli nie przekroczyles 180 dni), natomiast wiza jest juz nie wazna i mimo ze nie masz zakazu to szanse na dostanie kolejnej masz bliskie zeru...

Napisano

Za prawie 6 miesieczny nie ma zadnej kary (jezeli nie przekroczyles 180 dni), natomiast wiza jest juz nie wazna i mimo ze nie masz zakazu to szanse na dostanie kolejnej masz bliskie zeru...

Mam rozumieć, że nielegalny pobyt w Stanach Zjednoczonych automatycznie unieważnia moją wizę?

Napisano

Mam rozumieć, że nielegalny pobyt w Stanach Zjednoczonych automatycznie unieważnia moją wizę?

Oczywiscie, nawet 1 dzien przekroczenia dozwolonego pobytu.

Napisano

Twoja wiza oczywiście jest nieważna . Wystarczy o jeden dzień przekroczyć długość pobytu.Musisz ubiegać się o nową wizę . Byłby cud gdybyś ją dostał .Oczywiście cuda się zdarzają ale generalnie to długo możesz Ameryki nie zobaczyć .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...