ewnj Napisano 1 Marca 2014 Zgłoś Napisano 1 Marca 2014 Zaplacilam za wize przez swoje konto internetowe. Wniosek wypelnilam mam juz potwierdzenie, ale na stronie ambasady wyczytalam ze mam zabrac ze soba jeszcze dowod wplaty. Skald mam to wydrukowac? Ze swojej strony konta internetowego? Czy ktos moze mi wyjasnic w skrocie co mam wziac ze soba na rozmowe z konsulem?
HRABIA-W Napisano 1 Marca 2014 Zgłoś Napisano 1 Marca 2014 Wchodzisz w potwierdzenie przelewu i drukuj .Na druku będzie numer / tytuł operacji / który posłuży do umówienia wizyty .Na spotkanie zabierasz dowód wpłaty ,wniosek,potwierdzenie spotkania/ taki z kodem kreskowym/ ,paszport i ew.zdjęcia / może się okazać że te przesłane we wniosku są słabej jakości/.
ewnj Napisano 1 Marca 2014 Autor Zgłoś Napisano 1 Marca 2014 Wchodzisz w potwierdzenie przelewu i drukuj .Na druku będzie numer / tytuł operacji / który posłuży do umówienia wizyty .Na spotkanie zabierasz dowód wpłaty ,wniosek,potwierdzenie spotkania/ taki z kodem kreskowym/ ,paszport i ew.zdjęcia / może się okazać że te przesłane we wniosku są słabej jakości/. Dziekuję za odp. A wniosek DS-160 tez muszę ze sobą zabrać ? Wysłałam go przez internet i z tego co wyczytałam, zabrać trzeba jedynie potwierdzenie wysłanego wniosku ( z kodem). Czy to prawda? dziękuję za wszelką pomoc, jestem kompletnie zielona w tym temacie..
sly6 Napisano 2 Marca 2014 Zgłoś Napisano 2 Marca 2014 jak sama napisalas ,nalezy zabrac samo potwierdzenie a nie caly wniosek ds 160
HRABIA-W Napisano 2 Marca 2014 Zgłoś Napisano 2 Marca 2014 Dziekuję za odp. A wniosek DS-160 tez muszę ze sobą zabrać ? Wysłałam go przez internet i z tego co wyczytałam, zabrać trzeba jedynie potwierdzenie wysłanego wniosku ( z kodem). Czy to prawda? dziękuję za wszelką pomoc, jestem kompletnie zielona w tym temacie.. Ds-160 oczywiście że nie -sorry
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.