Misuzu Napisano 14 Marca 2014 Autor Zgłoś Napisano 14 Marca 2014 A jeszcze ktoś wcześniej wspominał ze używa maseczki z glinki. Znacie jakaś dobra która można kupić tu w jakieś aptece czy używajcie tej polskiej z ziaji maseczka z glinki szarej albo zielonej? Bo powiem szczerze ze ta z ziaji jest fantastyczna i od razu skóra sie poprawia chociaż na jakiś czas.
Anubis Napisano 14 Marca 2014 Zgłoś Napisano 14 Marca 2014 A jeszcze ktoś wcześniej wspominał ze używa maseczki z glinki. Znacie jakaś dobra która można kupić tu w jakieś aptece czy używajcie tej polskiej z ziaji maseczka z glinki szarej albo zielonej? Bo powiem szczerze ze ta z ziaji jest fantastyczna i od razu skóra sie poprawia chociaż na jakiś czas. Polski internetowy sklep kosmetyczny w USA to http://stokrotka.us/ Zaglądnij na ich stronę, może znajdziesz coś potrzebnego. Ceny mają b, oprzystępne.
Misuzu Napisano 14 Marca 2014 Autor Zgłoś Napisano 14 Marca 2014 Dzięki znam ten sklep. Tak, racja promocje sa bardzo przystępne Dobrze jest znać odpowiedniki, bo wiadomo, nie zawsze przez internet sie kupuje a jak bedzie potrzebna powiedzmy tylko maseczka to bez sensu kupować ja za $1 a przesyłka $10.
Jackie Napisano 14 Marca 2014 Zgłoś Napisano 14 Marca 2014 Używam glinki Aztec Secret Indian Healing Clay, jest do kupienia w Whole Foods i w wielu miejscach online, niedroga i starcza na wieki. Kosmetyków naturalnych raczej nie stosuję, przerabiałam temat gdy zamieszkałam w Stanach i szybko okazało się że to lipa (przynajmniej dla mnie). Nadal stosuję kilka naturalnych produktów, ale większość moich pielęgnacyjnych kosmetyków jest... hm... nienaturalna Mleczka kosmetyczne i płyny micelarne nie są popularne w USA, ale znakomity do zmywania makijażu jest Take The Day Off Cleansing Balm firmy Clinique http://www.clinique.com/product/1673/6424/Skincare/Cleansers_Makeup_Removers/Take-The-Day-Off-Cleansing-Balm/index.tmpl Używam zarówno śmiesznie tanich kosmetyków jak i drogich, ostatnio b. polubiłam kilka kremów Kate Somerville, ale ZAWSZE mam w rezerwie krem Earth Science Apricot Night Cream. Kosztuje 16 dolarów i starcza na b. długo. Zawiera kwas hialuronowy i całą masę dobroczynnych olejów, nie zawiera parafiny i parabenów. Jest super nawilżający. Mam cerę mieszaną ze skłonością do zapychania i jeszcze mnie nie zawiódł
Malgorzata77 Napisano 14 Marca 2014 Zgłoś Napisano 14 Marca 2014 A znacie jakis dobry kosmetyk na cellulit w dobrej cenie? Jakos srednio z tego typu specyfikami z tego co widze... Dlatego siostre poprosilam zeby mi przywiozla zapas balsamow Tolpy kiedy do mnie jechala w zeszlym miesiacu
Jackie Napisano 14 Marca 2014 Zgłoś Napisano 14 Marca 2014 A znacie jakis dobry kosmetyk na cellulit w dobrej cenie? Jakos srednio z tego typu specyfikami z tego co widze... Dlatego siostre poprosilam zeby mi przywiozla zapas balsamow Tolpy kiedy do mnie jechala w zeszlym miesiacu To chyba zależy od osoby, bo ja wypróbowałam wszystkie dostępne specyfiki tego typu (nawet jakiś koreański się zaplątał) i żaden nie przyniósł efektów, dopiero peeling z fusów kawowych podziałał. Wprawdzie jedyną osobą która widzi mój goły tyłek to bojfrend ale świadomość posiadania gładkich półdupków jest fantastyczna dla samopoczucia
Malgorzata77 Napisano 14 Marca 2014 Zgłoś Napisano 14 Marca 2014 To chyba zależy od osoby, bo ja wypróbowałam wszystkie dostępne specyfiki tego typu (nawet jakiś koreański się zaplątał) i żaden nie przyniósł efektów, dopiero peeling z fusów kawowych podziałał. Wprawdzie jedyną osobą która widzi mój goły tyłek to bojfrend ale świadomość posiadania gładkich półdupków jest fantastyczna dla samopoczucia Hahaha zaiste A powiedz cos wiecej o tym peelingu
Jackie Napisano 14 Marca 2014 Zgłoś Napisano 14 Marca 2014 Hahaha zaiste A powiedz cos wiecej o tym peelingu A proszę http://www.naturalnekosmetyki.com/index.php/tag/fusy-z-kawy/ Ja nie używam jednak oilwy z oliwek, tylko oliwki dla dzieci. A ten przepis powyżej z płukaniem włosów skończył się b. dramatycznie, nie polecam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.