guma Napisano 16 Marca 2014 Zgłoś Napisano 16 Marca 2014 Witam wszystkich forumowiczów, Na początek chciałbym opisać naszą sytuację a następnie mamy pare pytań;p Mianowicie w maju zostałem szczęśliwie wylosowany do GC. Wysłełem wypełnione dokumenty DS-230 oraz DSP-122 oraz zdjęcia. Tydzień temu wzieliśmy ślub cywilny z moją narzeczoną noi teraz zastanawiamy sie jak mamy załatwić papierkowe sprawy tak aby na rozmowę w ambasadzie wybrać się razem. Czy mamy po prostu wypełnić jeszcze raz te formularze i wysłać do USA bez żadnych dodatkowych wyjaśnień? I czy do tych formularzy mamy dołączyć przetłumaczony skrócony akt małżeństwa? Z góry dzięki za pomoc;)
sly6 Napisano 16 Marca 2014 Zgłoś Napisano 16 Marca 2014 14 stycznia dostales odpowiedz co do formularzy i wyslania http://forum.usa.info.pl/topic/22219-dv-2014-co-po-1-maja-2013-pytania-i-odpowiedzi/page-27#entry196210 prosze nie zakladaj podobnych tematow,ten temat zamykam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.