rosyci Napisano 6 Maja 2014 Zgłoś Napisano 6 Maja 2014 Wszystko jest mozliwe. Ja skonczylam pielegniarstwo w Polsce a od kilku miesiecy jestem Registered Professional Nurse w Nowym Jorku, chce isc na studia
Joanna30 Napisano 6 Maja 2014 Zgłoś Napisano 6 Maja 2014 Wszystko jest mozliwe. Ja skonczylam pielegniarstwo w Polsce a od kilku miesiecy jestem Registered Professional Nurse w Nowym Jorku, chce isc na studia A na jakiej podstawie wyemigrowałaś do Stanów? Na podstawie bycia pielęgniarką?
rosyci Napisano 12 Maja 2014 Zgłoś Napisano 12 Maja 2014 A na jakiej podstawie wyemigrowałaś do Stanów? Na podstawie bycia pielęgniarką? Chce studiowac Master of Science in Nursing, w tym roku skladam aplikacje. Jak sie uda bede miec F1. Wiem jak jest ciezko az za dobrze.
shmehr Napisano 12 Maja 2014 Zgłoś Napisano 12 Maja 2014 Chce studiowac Master of Science in Nursing, w tym roku skladam aplikacje. Jak sie uda bede miec F1. Wiem jak jest ciezko az za dobrze. Nie bardzo trybię, co ma wiza typu F1 do tego, że składasz aplikację na studia? Chyba coś ci się kolego koleżanko pomieszało EDITEJSZYN: Sorka za błąd, ale nie spojrzałem na płeć
mesio007 Napisano 12 Maja 2014 Zgłoś Napisano 12 Maja 2014 Nie bardzo trybię, co ma wiza typu F1 do tego, że składasz aplikację na studia? Chyba coś ci się kolego koleżanko pomieszało EDITEJSZYN: Sorka za błąd, ale nie spojrzałem na płeć F1 o ktorej pisze rosyci to wiza studencka. Tak sie sklada, ze trzeba byc przyjetym na studia zeby moc sie o nia starac. Nie mylic z kategoria wizowa F1 do rodzinnego sponsorowania, bo wtedy wyniki rekrutacji na studia w USA rzeczywiscie nie maja znaczenia.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.