Skocz do zawartości

Zaplanowanie Emigracji Do Stanów

EopPiotrek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wszystko jest mozliwe. Ja skonczylam pielegniarstwo w Polsce a od kilku miesiecy jestem Registered Professional Nurse w Nowym Jorku, chce isc na studia :)

Napisano

Wszystko jest mozliwe. Ja skonczylam pielegniarstwo w Polsce a od kilku miesiecy jestem Registered Professional Nurse w Nowym Jorku, chce isc na studia :)

A na jakiej podstawie wyemigrowałaś do Stanów? Na podstawie bycia pielęgniarką?

Napisano

A na jakiej podstawie wyemigrowałaś do Stanów? Na podstawie bycia pielęgniarką?

Chce studiowac Master of Science in Nursing, w tym roku skladam aplikacje. Jak sie uda bede miec F1. Wiem jak jest ciezko az za dobrze.

Napisano

Chce studiowac Master of Science in Nursing, w tym roku skladam aplikacje. Jak sie uda bede miec F1. Wiem jak jest ciezko az za dobrze.

Nie bardzo trybię, co ma wiza typu F1 do tego, że składasz aplikację na studia? Chyba coś ci się kolego koleżanko pomieszało :)

EDITEJSZYN: Sorka za błąd, ale nie spojrzałem na płeć :)

Napisano

Nie bardzo trybię, co ma wiza typu F1 do tego, że składasz aplikację na studia? Chyba coś ci się kolego koleżanko pomieszało :)

EDITEJSZYN: Sorka za błąd, ale nie spojrzałem na płeć :)

F1 o ktorej pisze rosyci to wiza studencka. Tak sie sklada, ze trzeba byc przyjetym na studia zeby moc sie o nia starac. Nie mylic z kategoria wizowa F1 do rodzinnego sponsorowania, bo wtedy wyniki rekrutacji na studia w USA rzeczywiscie nie maja znaczenia.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...