grejba Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2014 Witam, 25 czerwca mam swoj drugi w zyciu lot. Tyle, ze tym razem z przesiadka. Lece z Warszawy, w Monachium mam przesiadke i z Monachium lece do Nowego Jorku. Stresujacy jest fakt, ze lece sama, znam jezyk angielski bardzo dobrze, ale bardziej stresuje mnie czas przesiadki (50min) Czy wyrobie sie? I czy jest tutaj ktos kto ma lot w tym samym dniu z takimi samymi przesiadkami? (Linie lotnicze lufthansa)
Joanna30 Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2014 Ja się na lotnisku w Monachium wyrobiłam w 40 minut
grejba Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2014 Joanno, a ciezko jest odnalezc sie? Czy bede miala druga odprawe? Moglabys mi powiedziec jak to wyglada mniej wiecej?
Joanna30 Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2014 Nie ciężko Nie będziesz miała odprawy. Po prostu idzieć do "connecting flights" albu "transfer flights", bo nie wychodzisz ze sfery transferowej do odbioru bagażu. Idziesz do odpowiedniej bramki i już http://forum.usa.info.pl/topic/21913-balice-chicago-przez-monachium/ http://forum.usa.info.pl/topic/21941-pierwszy-lot-w-zyciu/
grejba Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2014 Dziekuje bardzo za pomoc, mam nadzieje, ze sobie poradze i, ze obedzie sie bez zbednego stresu.
Joanna30 Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2014 Jak już wylądujesz w Monachium, to po prostu idź do odpowiedniej bramki (wcześniej sprawdź ją na monitorach) i nie ociągaj się za bardzo. Ja po drodze zaliczyłam jeszcze toaletę, ale generalnie nie ociągałam się i zdążyłam
grejba Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2014 Latwo jest znalezc swoj lot na monitorze? + mam nadzieje, ze w samolocie trafie na kogos, kto rowniez leci do NYC. W grupie razniej.
andyopole Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2014 Roznica jest taka ze w Ameryce na monitorach alfabetycznie wyswietlane sa porty docelowe a w Europie kolejnosc wyswietlania jest chronologiczna.
grejba Napisano 5 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2014 Jedyny plus jest taki, ze przesiadke mam na tym samym terminalu. (Terminal 2)
Joanna30 Napisano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2014 Latwo jest znalezc swoj lot na monitorze? Łatwo. Zwłaszcza, że są poukładane wedługo godzin odlotów
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.