grejba Napisano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2014 Na czym polega taka kontrola? Tylko pokazuje paszport? To wszystko? Czy moge spodziewac sie takich pytan? Czy jezeli mam 50min na przesiadke to oznacza, ze mam 50min na dojscie do gate'u? Czy 50min to czas do odlotu samolotu? Ten pomysl z przesiadka to byl chyba moj najgorszy pomysl w zyciu, moglam sobie ulatwic sprawe i leciec lotem bezposrednim...
jkb Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2014 Kontrola paszportowa w Monachium: "Hallo!". Dajesz paszport. Odbierasz paszport. "Danke". Po drodze do bramki bedziesz musiala pokazac paszport i wize, wtedy wpuszcza cie do poczekalni przy bramce. Z karta pokladowa wejdziesz do samolotu. 50 minut na przesiadke to nie jest zle, idziesz na przesiadke bezposrednio po opuszczeniu samolotu. 50 minut jest miedzy przylotem jednego i odlotem drugiego samolotu.
grejba Napisano 7 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2014 Dzieki. Czy w poczekalni po bramce sa jakies sklepy gdzie bede mogla kupic sobie cos do jedzenia i wziac ze soba do samolotu? Slyszalam, ze jedzenie w samolocie jest jak kot naplakal.
Joanna30 Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2014 W Lufthansie nigdy głodna nie byłam Jak leciałam z Monachium do Denver to były nawet dwa ciepłe posiłki. Jeden niedługo po starcie, a drugi niegługo przed lądowaniem.
grejba Napisano 7 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2014 Czy to prawda, ze w samolocie jest wifi?
KaeR Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2014 Czy to prawda, ze w samolocie jest wifi? Nie w każdym i przeważnie jest płatny.
grejba Napisano 7 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2014 Hm, a orientuje sie ktos czy w lufthansie jest? I ile sie placi za wifi? 9h lotu to nie malo, zanudze sie tam
KaeR Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2014 W LH bywa. Nie pamiętam ile, ale wystarczająco dużo, żeby dać sobie spokój. Zależy na ile weźmiesz.
grejba Napisano 7 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2014 Powiedzmy, ze na caly lot albo przynajmniej na polowe.
KaeR Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2014 Powiedzmy, ze na caly lot albo przynajmniej na polowe. 11 euro za 2 godziny (liczone od pierwszego uzycia), 20 euro za 24 godziny.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.