grejba Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 Uff, dobrze, ze z Warszawy do Monachium, jak i z Monachium do Nowego Jorku lece ta sama linia lotnicza. Moze nie zagine, albo nie wysiade na Kamczatce zamiast w Nowym Jorku. :-)
KaeR Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 Uff, dobrze, ze z Warszawy do Monachium, jak i z Monachium do Nowego Jorku lece ta sama linia lotnicza. Moze nie zagine, albo nie wysiade na Kamczatce zamiast w Nowym Jorku. :-) Strasznie przezywasz. Jeszcze się nie zdarzyło, żeby kogoś zgubili.
grejba Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 No przezywam, owszem, bo jestem dosyc mloda, zeby nie powiedziec, ze jestem doslownie dzieckiem. Bez mamy, w tak daleka podroz? Haha, a tak serio, to juz taki ze mnie typ czlowieka, ze przejmuje sie wszystkim na zapas.
KaeR Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 No przezywam, owszem, bo jestem dosyc mloda, zeby nie powiedziec, ze jestem doslownie dzieckiem. Bez mamy, w tak daleka podroz? Haha, a tak serio, to juz taki ze mnie typ czlowieka, ze przejmuje sie wszystkim na zapas. W samolotach jest zawsze kupa nastolatków lecących samodzielnie. Dasz radę. BTW za internet w samolocie gotówką nie zapłacisz. W ogóle linie lotnicze się z gotówki na pokładzie wycofują.
grejba Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 Czyli powinnam wyrobic sobie karte kredytowa? Moze byc ona polskiego banku?
KaeR Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 Jeśli chcesz internet to tak, ale jak by mi moje dziecko powiedziało, że potrzebuje kartę tylko po to, żeby sobie internet kupić, to bym się uśmiechnął i powiedział, że 9h wytrzyma i niech sobie książkę poczyta lub film obejrzy. :-P
grejba Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 No coz, sukcesywnie bede na to szalenstwo namawiac rodzicow. Moze laskawie sie zgodza. :-) czy palenie e-papierosow jest mozliwe na pokladzie samolotu? To juz pytanie bardziej z ciekawosci niz potrzeby.
kzielu Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 No coz, sukcesywnie bede na to szalenstwo namawiac rodzicow. Moze laskawie sie zgodza. :-) czy palenie e-papierosow jest mozliwe na pokladzie samolotu? To juz pytanie bardziej z ciekawosci niz potrzeby. Na szczescie nie...
grejba Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 To dobrze, bo zapachy tych liquidow sa dosyc drazliwe.
grejba Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 Posilki specjalne sa wliczone w cene biletu? Jestem weganka, bardzo zalezy mi na tym by dostac posilek dostosowany do mojej diety. Oczywiscie jest opcja "posilkow specjalnych" ale czy one sa wliczone juz w cene biletu czy "posilek specjalny" oznacza dodatkowe koszty? + jakie miejsce w samolocie polecacie? Przy oknie, od "korytarza"? Aktualnie mam zarezerwowane miejsce 28E, ale srednio mi sie to podoba. Jakies rady?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.