Skocz do zawartości

Lot Przesiadkowy Do Nowego Jorku

grejba

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Uff, dobrze, ze z Warszawy do Monachium, jak i z Monachium do Nowego Jorku lece ta sama linia lotnicza. Moze nie zagine, albo nie wysiade na Kamczatce zamiast w Nowym Jorku. :-)

• Odpowiedzi 70
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Uff, dobrze, ze z Warszawy do Monachium, jak i z Monachium do Nowego Jorku lece ta sama linia lotnicza. Moze nie zagine, albo nie wysiade na Kamczatce zamiast w Nowym Jorku. :-)

Strasznie przezywasz. Jeszcze się nie zdarzyło, żeby kogoś zgubili.

Napisano

No przezywam, owszem, bo jestem dosyc mloda, zeby nie powiedziec, ze jestem doslownie dzieckiem. Bez mamy, w tak daleka podroz? Haha, a tak serio, to juz taki ze mnie typ czlowieka, ze przejmuje sie wszystkim na zapas.

Napisano

No przezywam, owszem, bo jestem dosyc mloda, zeby nie powiedziec, ze jestem doslownie dzieckiem. Bez mamy, w tak daleka podroz? Haha, a tak serio, to juz taki ze mnie typ czlowieka, ze przejmuje sie wszystkim na zapas.

W samolotach jest zawsze kupa nastolatków lecących samodzielnie. Dasz radę.

BTW za internet w samolocie gotówką nie zapłacisz. W ogóle linie lotnicze się z gotówki na pokładzie wycofują.

Napisano

Jeśli chcesz internet to tak, ale jak by mi moje dziecko powiedziało, że potrzebuje kartę tylko po to, żeby sobie internet kupić, to bym się uśmiechnął i powiedział, że 9h wytrzyma i niech sobie książkę poczyta lub film obejrzy. :-P

Napisano

No coz, sukcesywnie bede na to szalenstwo namawiac rodzicow. Moze laskawie sie zgodza. :-) czy palenie e-papierosow jest mozliwe na pokladzie samolotu? To juz pytanie bardziej z ciekawosci niz potrzeby.

Napisano

No coz, sukcesywnie bede na to szalenstwo namawiac rodzicow. Moze laskawie sie zgodza. :-) czy palenie e-papierosow jest mozliwe na pokladzie samolotu? To juz pytanie bardziej z ciekawosci niz potrzeby.

Na szczescie nie...

Napisano

Posilki specjalne sa wliczone w cene biletu? Jestem weganka, bardzo zalezy mi na tym by dostac posilek dostosowany do mojej diety. Oczywiscie jest opcja "posilkow specjalnych" ale czy one sa wliczone juz w cene biletu czy "posilek specjalny" oznacza dodatkowe koszty? + jakie miejsce w samolocie polecacie? Przy oknie, od "korytarza"? Aktualnie mam zarezerwowane miejsce 28E, ale srednio mi sie to podoba. Jakies rady?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...