yumiszukiton Napisano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2014 mam pytanie,odnosnie wypelnienia formularzu 'bezpieczny lot'. wypelnnia sie go przed wyjazdem; dostalam na meila od strony, gdzie kupowalam bilet dane,ktore muszę podać i jest tam m.in. sekcja obywatelswto. nie bardzo wiem , co mam tam wpisać. wie ktos moze?? z gory dziekuje za pomoc
yumiszukiton Napisano 13 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2014 skoro mam obywatelswto amerykanskie, tez wymagana jest ESTA?
sly6 Napisano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2014 nie jest wymagana to jest dla obywateli ktorzy maja ruch bezwizowym do USA jak kupowalas bilet to podawalas ze masz paszport amerykanski?
yumiszukiton Napisano 13 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2014 nie, nie było nigdzie nawet opcji aby zaznaczyć etc
sly6 Napisano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2014 to teraz skontaktuj sie z dana linia lotnicza i wyjasnij ta sprawe. bo wedle zasad to nie musisz tego wypelniac ,jesli lecisz na paszporcie amerykanskim
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.