moh Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 mam z żoną wizy turystyczne ale zaproszenia sa od dwojga róznych osob czy po przylocie do usa urzędnik nie przyczepi się do tego 2 czy jest wymagana jakaś minimalna kwota którą trzeba posiadać przy sobie np. 500 $ na osbe Link to comment Share on other sites More sharing options...
majk Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Urzednika imigracyjnego nie interesuje czy w ambasadzie przedstawiales jakis aos (tzw. zaproszenie) czy nie. Sprawa pieniedzy. Nie wiem czy w teori jest to wymagane ( moze istnieje jakis przepis) nawet jesli tak to w praktyce nie jest realizowane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moh Posted June 20, 2005 Author Report Share Posted June 20, 2005 Urzednika imigracyjnego nie interesuje czy w ambasadzie przedstawiales jakis aos (tzw. zaproszenie) czy nie.Nie wiem czy w teori jest to wymagane ( moze istnieje jakis przepis) w nawet jesli tak to w praktyce nie jest realizowane. a co z kasa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 wazne aby wypleniajac druczek I-94 podac adres jeden na was dwoje,a co do kwoty powinno byc ok 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SantaCruz_CA Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Urzednika imigracyjnego nie interesuje czy w ambasadzie przedstawiales jakis aos (tzw. zaproszenie) czy nie.Nie wiem czy w teori jest to wymagane ( moze istnieje jakis przepis) w nawet jesli tak to w praktyce nie jest realizowane. zaproszenie nie jest prawnie wymagane - tak mi niedawno napisali w mailu z departamentu stanu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moh Posted June 21, 2005 Author Report Share Posted June 21, 2005 wielkie dzieki za pomoc wszystkim pozdrófka następne będą z Ziemii Obiecanej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.