LinaMax Napisano 23 Marca 2015 Zgłoś Napisano 23 Marca 2015 Super, gratuluje Jak ktoś otrzyma email, piszcie, proszę....
Gary Napisano 23 Marca 2015 Zgłoś Napisano 23 Marca 2015 W zeszłym miesiącu widziałem że powiadomienia dostali 24 także chyba jutro będą rozsyłane też czekam i liczę na jutro bo się doczekać nie mogę ;/
Gary Napisano 23 Marca 2015 Zgłoś Napisano 23 Marca 2015 No dziś chyba nic z tego jutro trzeba oczekiwać i się pochwalić ewentualnie
byku23 Napisano 23 Marca 2015 Zgłoś Napisano 23 Marca 2015 Ja też dzisiaj nic nie dostałem, zobaczymy jutro. Trzymam kciuki za siebie i za Was
jarzabu Napisano 23 Marca 2015 Zgłoś Napisano 23 Marca 2015 A co ja mam powiedzieć? Chyba się nie doczekam z tym moim 44xxx numerem. Zazdroszczę tym co juz po rozmowach, tym którzy mają już terminy albo za chwilę dostaną powiadomienia bo przyszedł czas na ich numer
Gary Napisano 23 Marca 2015 Zgłoś Napisano 23 Marca 2015 No to fakt numer 44xxx jest na prawdę nieciekawy bo nie wiadomo w sumie czy się załapiesz, ja liczę na jutro bo już w maju chciałbym wyjechać
sly6 Napisano 24 Marca 2015 Autor Zgłoś Napisano 24 Marca 2015 nadzieje mozna i trzeba miec lecz nalezy zyc tu i teraz i dobrze ze pisza osoby co maja takie duzeee numery,zapraszam je pod koniec loterii to pokaze innym nowym osobom ktore mysla ze jak loteria,zostali wylosowani to wiza jest w kieszeni,wiele sie pisze na roznych forach o loterii nie podajac odpowiednich danych i taki czlowiek mysli ze wszystko bedzie ok ze loteria to jak lotek majac kupon mozna udac sie po wygrana
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.