Jagosza Napisano 31 Marca 2015 Zgłoś Napisano 31 Marca 2015 Właśnie zapłaciłam 165$. Strasznie wszyscy mieszają z tym routing i account number. Wystarczy wybrać tą opcję na dole strony gdzie jest opłata plastikową kartą. Dzięki Natalii04 dałam radę. Aha jeszcze jedno - na tej kartce informacyjnej o opłacie imigracyjnej USCIS z ambasady, jest wskazany numer sprawy i przykładowe zdjęcie z wizy z paszportu z numerem , który należy wpisać. Zapomnieli dodać że ten numer sprawy wpisujemy bez ostatnich dwóch cyfr. To jest ten numer sprawy 2015EUXXXXX (cztery lub pięć cyfr) bez tych na końcu , dodanych w ambasadzie. Inaczej nie wchodzi i wysyłają informację , że niby za wcześnie albo żeby się z ambasadą kontaktować. Może się komuś ta informacja przyda.
Sheruns Napisano 31 Marca 2015 Zgłoś Napisano 31 Marca 2015 Właśnie zapłaciłam 165$. Strasznie wszyscy mieszają z tym routing i account number. Wystarczy wybrać tą opcję na dole strony gdzie jest opłata plastikową kartą. Dzięki Natalii04 dałam radę. Aha jeszcze jedno - na tej kartce informacyjnej o opłacie imigracyjnej USCIS z ambasady, jest wskazany numer sprawy i przykładowe zdjęcie z wizy z paszportu z numerem , który należy wpisać. Zapomnieli dodać że ten numer sprawy wpisujemy bez ostatnich dwóch cyfr. To jest ten numer sprawy 2015EUXXXXX (cztery lub pięć cyfr) bez tych na końcu , dodanych w ambasadzie. Inaczej nie wchodzi i wysyłają informację , że niby za wcześnie albo żeby się z ambasadą kontaktować. Może się komuś ta informacja przyda. Jagosza, a co z nr karty stałego pobytu? Tam trzeba do tego numeru dodać A oraz 0?
Jagosza Napisano 31 Marca 2015 Zgłoś Napisano 31 Marca 2015 Tak. A i 0 z przodu żeby było 9 cyfr Jagosza, a co z nr karty stałego pobytu? Tam trzeba do tego numeru dodać A oraz 0?
Sheruns Napisano 31 Marca 2015 Zgłoś Napisano 31 Marca 2015 Tak. A i 0 z przodu żeby było 9 cyfr Jagosza, a co z nr karty stałego pobytu? Tam trzeba do tego numeru dodać A oraz 0? Dzięki wielkie za pomoc! U mnie też przeszła płatność kartą bez problemu
oskar414 Napisano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2015 Dzięki wielkie za pomoc Strona to: ustraveldocs, po zalogowaniu z lewej strony masz nowy wniosek/wyznacz spotkanie, następnie jaka wiza, jaką kategorię, później z długiej listy wybierasz DV1 lub jeśli dla żony DV2, dla dzieci DV3, następnie wpisujesz swoje dane i dalej już nie pamiętam, na końcu będzie stronka z kodem którą trzeba wydrukować i zabrać na rozmowę.
Blitzer Napisano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2015 Czy w dniu wysyłania formularza o zieloną kartę muszę mieć średnie wykształcenie, czy mogę je mieć dopiero w dniu wygrania w loterii? Potrzebna jest matura?
Joanna30 Napisano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2015 A instrukcję do loterii czytałeś? Nie. Bo po co, prawda? Średnie wykształcenie wymagane jest na dzień wypełniania formularza. Matura nie jest wymagana.
LinaMax Napisano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2015 Witam jakaś cisza..... ja czekam na 23, 24 w tym miesacu to parę forumowiczów mają rozmowy....piszcie, co i jak ...wam się uda..
Marcela Napisano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2015 Witam serdecznie! Napiszcie mi proszę krok po kroku, jak zrobić opłatę imigracyjną USCIS, bo trochę się w tym gubię. Nadmieniam, iż konto mam w banku PKO BP. A i opłata ma być w złotówkach czy w $??? Z góry dziękuję za wszystkie wskazówki!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.