Skocz do zawartości

Dv 2015 - Co Po 1 Maja 2014? Pytania I Odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Właśnie zapłaciłam 165$. Strasznie wszyscy mieszają z tym routing i account number. Wystarczy wybrać tą opcję na dole strony gdzie jest opłata plastikową kartą. Dzięki Natalii04 dałam radę.

Aha jeszcze jedno - na tej kartce informacyjnej o opłacie imigracyjnej USCIS z ambasady, jest wskazany numer sprawy i przykładowe zdjęcie z wizy z paszportu z numerem , który należy wpisać. Zapomnieli dodać że ten numer sprawy wpisujemy bez ostatnich dwóch cyfr. To jest ten numer sprawy 2015EUXXXXX (cztery lub pięć cyfr) bez tych na końcu , dodanych w ambasadzie. Inaczej nie wchodzi i wysyłają informację , że niby za wcześnie albo żeby się z ambasadą kontaktować.

Może się komuś ta informacja przyda.

• Odpowiedzi 1,7 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Właśnie zapłaciłam 165$. Strasznie wszyscy mieszają z tym routing i account number. Wystarczy wybrać tą opcję na dole strony gdzie jest opłata plastikową kartą. Dzięki Natalii04 dałam radę.

Aha jeszcze jedno - na tej kartce informacyjnej o opłacie imigracyjnej USCIS z ambasady, jest wskazany numer sprawy i przykładowe zdjęcie z wizy z paszportu z numerem , który należy wpisać. Zapomnieli dodać że ten numer sprawy wpisujemy bez ostatnich dwóch cyfr. To jest ten numer sprawy 2015EUXXXXX (cztery lub pięć cyfr) bez tych na końcu , dodanych w ambasadzie. Inaczej nie wchodzi i wysyłają informację , że niby za wcześnie albo żeby się z ambasadą kontaktować.

Może się komuś ta informacja przyda.

Jagosza, a co z nr karty stałego pobytu? Tam trzeba do tego numeru dodać A oraz 0?

Napisano

Tak. A i 0 z przodu żeby było 9 cyfr

Jagosza, a co z nr karty stałego pobytu? Tam trzeba do tego numeru dodać A oraz 0?

Napisano

Tak. A i 0 z przodu żeby było 9 cyfr

Dzięki wielkie za pomoc! :) U mnie też przeszła płatność kartą bez problemu ;)

Napisano

Dzięki wielkie za pomoc ;)

Strona to: ustraveldocs, po zalogowaniu z lewej strony masz nowy wniosek/wyznacz spotkanie, następnie jaka wiza, jaką kategorię, później z długiej listy wybierasz DV1 lub jeśli dla żony DV2, dla dzieci DV3, następnie wpisujesz swoje dane i dalej już nie pamiętam, na końcu będzie stronka z kodem którą trzeba wydrukować i zabrać na rozmowę.

Napisano

Czy w dniu wysyłania formularza o zieloną kartę muszę mieć średnie wykształcenie, czy mogę je mieć dopiero w dniu wygrania w loterii? Potrzebna jest matura?

Napisano

Witam serdecznie! Napiszcie mi proszę krok po kroku, jak zrobić opłatę imigracyjną USCIS, bo trochę się w tym gubię. Nadmieniam, iż konto mam w banku PKO BP. A i opłata ma być w złotówkach czy w $??? Z góry dziękuję za wszystkie wskazówki!! :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...