Skocz do zawartości

Dv 2015 - Co Po 1 Maja 2014? Pytania I Odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Marcela jesli chodzi o oplate za karte

placi sie w dolarach,jak nie masz konta w USA to pozostaje placic karta ,nie zrobisz przelewu z polskiego konta.

jak masz konto zlotowkowe to bank przeliczy Ci na dolary ta oplate,

• Odpowiedzi 1,7 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

zdjecie do lekarza może byc te samo wizowe ? zrobione jest tak samo tylko nie wiem jak z wymiarami na papierze ?

akurat dzwoniłem i sam moge odpowiedz na swoje pytanie że mogą byc te same co do ambasady %)

Napisano

Proszono kogos o pokazanie formularzu I-134 (Affidavid of Support) w ambasadzie?

Zastanawiam sie czy sam wyciag z banku wystarczy... a czy lepiej sie zabezpieczyc..

Po ukonczeniu szkoly jeszcze nie znalazlem stalej pracy i nie wiem jak to moze odebrac konsul..

Napisano

davido zalezy jaki masz zawod,kiedy ukonczyles nauke :)

co innego pare miesiecy a co innego pare lat ;)

co do aos to jedni biora inni juz nie,tak samo z zaswiadczeniem z banku :) wazna jest rozmowa,co chcesz tam robic.masz plan :)

Napisano

Glimi

czy Ty otrzymałeś email z terminem rozmowy....? bo wyczytałam, ze podobno miałes miec rozmowę w lutym...? a wysłałes DS260 - moniec wrzesnia...tak...?

jak wyliczam, to wychodzi na to, że 6 miesięcy trwa całe przetwarzanie formularzy.....i wtedy przychodzi email z terminem......

Napisano

Glimi

czy Ty otrzymałeś email z terminem rozmowy....? bo wyczytałam, ze podobno miałes miec rozmowę w lutym...? a wysłałes DS260 - moniec wrzesnia...tak...?

jak wyliczam, to wychodzi na to, że 6 miesięcy trwa całe przetwarzanie formularzy.....i wtedy przychodzi email z terminem......

eee coś Ci się pomyliło. Do mojego numeru jeszcze daleko.

Napisano

eee coś Ci się pomyliło. Do mojego numeru jeszcze daleko.

ahaaa.... wydaje się , ze czytałam, ze miałes jakiś bląd..... poprawiłeś.... i powiedzieli Ci, ze prawdopodobnie w lutym bedzie rozmowa.... ale , coś moge sie mylic.... :)

Na rozmowę przynoszę wniosek DS-260 czy tylko potwierdzenie, które dostałem po jego wypełnieniu?

potwierdzenie...DS260

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...