sly6 Napisano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2015 Marcela jesli chodzi o oplate za karte placi sie w dolarach,jak nie masz konta w USA to pozostaje placic karta ,nie zrobisz przelewu z polskiego konta. jak masz konto zlotowkowe to bank przeliczy Ci na dolary ta oplate,
LinaMax Napisano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2015 Każdy czeka i się doczekać nie może tak )))))))))
konamb Napisano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2015 zdjecie do lekarza może byc te samo wizowe ? zrobione jest tak samo tylko nie wiem jak z wymiarami na papierze ? akurat dzwoniłem i sam moge odpowiedz na swoje pytanie że mogą byc te same co do ambasady %)
davido Napisano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2015 Proszono kogos o pokazanie formularzu I-134 (Affidavid of Support) w ambasadzie? Zastanawiam sie czy sam wyciag z banku wystarczy... a czy lepiej sie zabezpieczyc.. Po ukonczeniu szkoly jeszcze nie znalazlem stalej pracy i nie wiem jak to moze odebrac konsul..
KrakKRK Napisano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2015 ech szczęściarze oby tylko w maju do mnie też szczęście zawitało :v
sly6 Napisano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2015 davido zalezy jaki masz zawod,kiedy ukonczyles nauke co innego pare miesiecy a co innego pare lat co do aos to jedni biora inni juz nie,tak samo z zaswiadczeniem z banku wazna jest rozmowa,co chcesz tam robic.masz plan
LinaMax Napisano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2015 Glimi czy Ty otrzymałeś email z terminem rozmowy....? bo wyczytałam, ze podobno miałes miec rozmowę w lutym...? a wysłałes DS260 - moniec wrzesnia...tak...? jak wyliczam, to wychodzi na to, że 6 miesięcy trwa całe przetwarzanie formularzy.....i wtedy przychodzi email z terminem......
lement Napisano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2015 Na rozmowę przynoszę wniosek DS-260 czy tylko potwierdzenie, które dostałem po jego wypełnieniu?
glimi Napisano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2015 Glimi czy Ty otrzymałeś email z terminem rozmowy....? bo wyczytałam, ze podobno miałes miec rozmowę w lutym...? a wysłałes DS260 - moniec wrzesnia...tak...? jak wyliczam, to wychodzi na to, że 6 miesięcy trwa całe przetwarzanie formularzy.....i wtedy przychodzi email z terminem...... eee coś Ci się pomyliło. Do mojego numeru jeszcze daleko.
LinaMax Napisano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2015 eee coś Ci się pomyliło. Do mojego numeru jeszcze daleko. ahaaa.... wydaje się , ze czytałam, ze miałes jakiś bląd..... poprawiłeś.... i powiedzieli Ci, ze prawdopodobnie w lutym bedzie rozmowa.... ale , coś moge sie mylic.... Na rozmowę przynoszę wniosek DS-260 czy tylko potwierdzenie, które dostałem po jego wypełnieniu? potwierdzenie...DS260
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.