LinaMax Napisano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2015 Witaj LinaMax, ja dostałem e-maila w tamtym miesiącu ( 24.03.15 )- pisałem na forum, wizytę w konsulacie mam 5 maja, ale to za marzec . Trzymam kciuki za Was, pewnie wiadomość przyjdzie dzisiaj albo w poniedziałek. Pozdrawiam aaaa, fajnie...... tak, teraz sobie przeczytałam..... otrzymałes mail po 6 miesiącach po wysłaniu DS260...czyli, ja w maju.....mam sie spodziewac....
Gary Napisano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2015 Lina ale to nie jest zależne od wysłania DS bo ja DS wysłane miałem w czerwcu to prawie rok Byku ja bardzo liczę na to bo się doczekać nie mogę
LinaMax Napisano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2015 Lina ale to nie jest zależne od wysłania DS bo ja DS wysłane miałem w czerwcu to prawie rok Byku ja bardzo liczę na to bo się doczekać nie mogę To jest współzależne i od numeru i od tego kiedy wysłałeś DS....... Bo na przykład, czytałam, że osoby, które wysłali dośc wczesnie, i mieli wysokie numery, musieli czekac na Current dla ich numeru w danym miesiącu...... A tacy jak My....co mają niski numer, a wysłali pozno...to czekają na przetwarzanie.......nadal.......bo numer juz był current.....i zostało tylko przetwarzanie.....a Ty jaki numer masz...?
Gary Napisano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2015 Ja mam 30xxx W zeszłym miesiącu dostali powiadomienia ludzie którzy wysłali w tym samym terminie DS i mieli numer 29xxx więc myślę że teraz powinienem i ja dostać. Najgorsze że nikt poza Tobą i mną się nie wypowiada i teraz nie wiem czy nie było powiadomień czy jak to wygląda, czy zawsze to jest 24
LinaMax Napisano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2015 Ja mam 30xxx W zeszłym miesiącu dostali powiadomienia ludzie którzy wysłali w tym samym terminie DS i mieli numer 29xxx więc myślę że teraz powinienem i ja dostać. Najgorsze że nikt poza Tobą i mną się nie wypowiada i teraz nie wiem czy nie było powiadomień czy jak to wygląda, czy zawsze to jest 24 poczekamy, może coś będzie wiadomo w poniedziałek......
Gary Napisano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2015 No tylko najgorzej że nie ma innej możliwości jak na tym forum sprawdzić czy ktoś dostał powiadomienie i mnie dziwi czemu nie były wczoraj ale żyje nadzieją że w poniedziałek serio już dostanę, bo czekam z niecierpliwością, nawet już praca na mnie czeka a najchętniej bym się już zwolnił z mojej dotychczasowej tu w Polsce dlatego bardzo mi już zależy
konamb Napisano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2015 ja dostałem 24.02 rozmowa 21.04 nr 25xxx ds wysłany w czerwcu %) paszport odebrany 23 a 24 opłacone gc
LinaMax Napisano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2015 ja dostałem 24.02 rozmowa 21.04 nr 25xxx ds wysłany w czerwcu %) paszport odebrany 23 a 24 opłacone gc tak, juz przeanalizowałam to przez Twoje wpisy )))) super
Gary Napisano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2015 No nic trzeba oczekiwać poniedziałku może wtedy coś wyślą
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.