Skocz do zawartości

Dv 2015 - Co Po 1 Maja 2014? Pytania I Odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witaj LinaMax, ja dostałem e-maila w tamtym miesiącu ( 24.03.15 )- pisałem na forum, wizytę w konsulacie mam 5 maja, ale to za marzec . Trzymam kciuki za Was, pewnie wiadomość przyjdzie dzisiaj albo w poniedziałek.

Pozdrawiam

aaaa, fajnie...... tak, teraz sobie przeczytałam..... otrzymałes mail po 6 miesiącach po wysłaniu DS260...czyli, ja w maju.....mam sie spodziewac....

• Odpowiedzi 1,7 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Lina ale to nie jest zależne od wysłania DS bo ja DS wysłane miałem w czerwcu to prawie rok

Byku ja bardzo liczę na to bo się doczekać nie mogę :P

Napisano

Lina ale to nie jest zależne od wysłania DS bo ja DS wysłane miałem w czerwcu to prawie rok

Byku ja bardzo liczę na to bo się doczekać nie mogę :P

To jest współzależne i od numeru i od tego kiedy wysłałeś DS....... Bo na przykład, czytałam, że osoby, które wysłali dośc wczesnie, i mieli wysokie numery, musieli czekac na Current dla ich numeru w danym miesiącu...... A tacy jak My....co mają niski numer, a wysłali pozno...to czekają na przetwarzanie.......nadal.......bo numer juz był current.....i zostało tylko przetwarzanie.....a Ty jaki numer masz...?

Napisano

Ja mam 30xxx

W zeszłym miesiącu dostali powiadomienia ludzie którzy wysłali w tym samym terminie DS i mieli numer 29xxx więc myślę że teraz powinienem i ja dostać.

Najgorsze że nikt poza Tobą i mną się nie wypowiada i teraz nie wiem czy nie było powiadomień czy jak to wygląda, czy zawsze to jest 24

Napisano

Ja mam 30xxx

W zeszłym miesiącu dostali powiadomienia ludzie którzy wysłali w tym samym terminie DS i mieli numer 29xxx więc myślę że teraz powinienem i ja dostać.

Najgorsze że nikt poza Tobą i mną się nie wypowiada i teraz nie wiem czy nie było powiadomień czy jak to wygląda, czy zawsze to jest 24

poczekamy, może coś będzie wiadomo w poniedziałek......

Napisano

No tylko najgorzej że nie ma innej możliwości jak na tym forum sprawdzić czy ktoś dostał powiadomienie i mnie dziwi czemu nie były wczoraj ale żyje nadzieją że w poniedziałek serio już dostanę, bo czekam z niecierpliwością, nawet już praca na mnie czeka a najchętniej bym się już zwolnił z mojej dotychczasowej tu w Polsce dlatego bardzo mi już zależy :P

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...