Sabina2014 Napisano 26 Maja 2014 Zgłoś Napisano 26 Maja 2014 otrzymałam wizę pobytowa na 6 miesięcy byłam 3 tygodnie w okresie swiat wielkanocnych. chce przyjechac ponownie na okres wakacji tj jakies 2 miesiace i pojechac na Florydę czy bedę maiała jakies problemy. Wize mam turystyczną B2
andyopole Napisano 26 Maja 2014 Zgłoś Napisano 26 Maja 2014 Tez mialem kiedys taką krótką. Drugi raz wjechalem trzy tygodnie przed koncem ważności i dostalem pieczątkę na sześć miesięcy.
Sabina2014 Napisano 26 Maja 2014 Autor Zgłoś Napisano 26 Maja 2014 nie tak, wjezdzając do stanów przed wielkanoca dostałam wize pobytowa do pazdziernika, lecz po swietach wróciłam do Polski , ponownie chce pojechac do USA w lipcu na wakacje ( na florydę) nie wiem czy bede miała jakis problem czy moge w ciagu tych 6 miesiecy wjezdzac i wyjezdzac z USA uff chyba teraz rzeczowo napisałam Pozdrawiam
Joanna30 Napisano 26 Maja 2014 Zgłoś Napisano 26 Maja 2014 Nie będziesz miała problemów. Standardowo dają pobyt na 6 miesięcy, ale to nie znaczy, że tyle trzeba tam siedzieć
andyopole Napisano 26 Maja 2014 Zgłoś Napisano 26 Maja 2014 nie tak, wjezdzając do stanów przed wielkanoca dostałam wize pobytowa do pazdziernika, lecz po swietach wróciłam do Polski , ponownie chce pojechac do USA w lipcu na wakacje ( na florydę) nie wiem czy bede miała jakis problem czy moge w ciagu tych 6 miesiecy wjezdzac i wyjezdzac z USA uff chyba teraz rzeczowo napisałam Pozdrawiam Nie tak. Pierwszy pobyt masz wjechany i wyjechany czyli zamkniety. Te sześć miesięcy juz nie ma znaczenia. Teraz czeka Cię kolejna procedura. Wcale nie ma gwarancji że znów dostaniesz pół roku.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.