Laurka Napisano 30 Maja 2014 Zgłoś Napisano 30 Maja 2014 To uwazaj, zeby Ci sie cos takiego nie wymsknelo przy konsul(u) lub innym urzedniku imigracyjnym. I znajdz i uporzadkuj wszystkie papiery dotyczace procesu wizowego. Zaloz jakas teczke/folder i zrob zapasowe kopie.
klaudisz188 Napisano 30 Maja 2014 Autor Zgłoś Napisano 30 Maja 2014 Wiem wiem, będę uważac. Wszyscy znajomi itd gadają, że mąż no to mąż xD Ale w Wawie będę mówic tak jak jest naprawdę Mam 2 teczki z różnymi kopiami i nie mogę się w tym połapac bo dużo tego Aż strach co będzie po przylocie xD We wtorek Wwa, życzcie mi powodzenia bo stracha mam nieziemskiego I nie dziękuję xD W ogóle to już od tamtego tygodnia jestem przygotowana z papierami do ambasady i sprawdzałam 1000 razy czy jest wszystko xD
Misuzu Napisano 31 Maja 2014 Zgłoś Napisano 31 Maja 2014 Powodzenia! Trzymam kciuki. Ty masz we wtorek wywiad o wizę a ja w środę wywiad o zielona kartę
margolcia88 Napisano 31 Maja 2014 Zgłoś Napisano 31 Maja 2014 klaudisz188 - bez stresu, jest naprawdę sympatycznie na spotkaniu
klaudisz188 Napisano 31 Maja 2014 Autor Zgłoś Napisano 31 Maja 2014 Tobie też powodzenia Misuzu! I dzięki! Margolcia dzięki ale ja zestresowany człowiek jestem xD Do tego mam problem z dojazdem do Wawy. Muszę urwac się z pracy dzień wcześniej żeby zdążyc na 8:30 we wtorek xD
Laurka Napisano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2014 Co sie przejmujesz praca, skoro zaraz bedziesz sie przeprowadzac na inny kontynent? ;>
Misuzu Napisano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2014 Wczoraj sobie uświadomiłam, ze wywiad mam we wtorek a nie środę xD w takim razie klaudisz w podobnym czasie mamy wywiad, z tym ze z 9 godzinna roznica
klaudisz188 Napisano 2 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2014 Wsiadam sobie do pociągu po czym dostaje telefon, że muszę zmienic termin wizyty bo Obama przyjeżdża xD
Laurka Napisano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2014 Jedz prosto na Starowke, czy gdzie on tam bedzie i mu to powiedz prosto w oczy, ze to troche ironiczne
klaudisz188 Napisano 2 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2014 Jasne xD Umówilam się na czwartek na rozmowę ;p
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.