Skocz do zawartości

Umawianie Wizyty, Uzupełnianie Profilu

klaudisz188

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Wszystko ok gdyby nie to, że zapłaciłam za pociąg do Wawy i za hotel bo musiałam dzień wcześniej wyjechac xD Takich nerwów to ja dawno nie miałam bo myślałam, że mi nocleg przepadnie ale zadzwoniłam i przesunęli mi pobyt na środę.. Uff xD Także Wwa podejscie drugie już jutro xD Życzcie mi powodzenia egen bo juz czuje stresa xD

Napisano

Hello! :) Już po ;) I chciałam spytac co muszę znaznaczyc jak chce dosłac dokumenty do ambasady. 221g czy inne? Otóż genialna ja oddałam zaświadczenie o niekaralności bez kartoteki dla nieletnich no i muszę dosłac przez TNT i dostałam papierek, w którym mam zaznaczyc 221g albo inne i nie wiem xD

A tak w ogóle to ile czekałyście od rozmowy z konsulem na paszport?

Napisano

Ja czekalam 3 dni na odebranie paszportu. I hm, nie mialam chyba rowniez zaznaczonej kartoteki dla nieletnich tylko sama kartoteke karna i nie mialam problemu o.o.

Napisano

kartoteka dla nieletnich? hmm ja miałam zwykłe zaświadczenie o niekaralności i też było ok . Co do dosyłania dokumentów do ambasady zaznaczasz co będzie w kopercie czyli formularz 221g, paszport (bo zapewne Ci oddali) no i + zaświadczenie o niekaralności

Napisano

Bo ta dla nieletnich jest chyba wymagana dla pewnego wieku. Nie wiem, ale ja ja raczej miałam zaznaczona, tak miałam bo jeszcze sie o to upominalam, bo mi nie chcieli tego zaznaczyć.

Napisano

221g - tj ta biała kartka , którą dostałaś od konsula z zaznaczonymi dokumentami które musisz dosłać przez TNT do nich. http://www.ustraveldocs.com/pl_pl/221G_Submission_Letter_NIV_Polish.pdf tutaj jest formularz który musisz wydrukować i wypełnić, po czym zanieść do siedziby tnt z dokumentami.

http://www.ustraveldocs.com/pl_pl/pl-niv-documentsubmissioninfo.asp tutaj masz dokładnie opisane co i jak

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...