Skocz do zawartości

Loteria, Rodzina

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzięki @kzielu.. ostatnie zdanie najważniejsze, wyjeżdża cala rodzina potem wracają i GC są niezależne, więc mozna w ten sposób zwiększyć szanse dziecka na ten najważniejszy zielony dokument. Dzięki wielkie za info.

• Odpowiedzi 22
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Dzięki @kzielu.. ostatnie zdanie najważniejsze, wyjeżdża cala rodzina potem wracają i GC są niezależne, więc mozna w ten sposób zwiększyć szanse dziecka na ten najważniejszy zielony dokument. Dzięki wielkie za info.

Zaden problem... A co sie stalo w wyjazdem do high school, prawem jazdy, posiadanymi milionami itd ?

Napisano

Nic się nie stało, pisałem wtedy, że jestem w 1 kl technikum, teraz prznoszę sie i idę do drugiej klasy lo, zmieniłem plany, stwierdziłem, że +$30.000 za rok szkolny w Cali to za dużo. Pojadę do Stanów, albo na B albo jak uda się wylosować ( w co w sumie wątpie, bo zbyt małe prawdopodobieństwo hehe ) w maju 2016 po maturze, teraz pozostaje mi trzymać kasę, bo troszkę odłożyłem i zatrzymam to, żeby tam godnie rozpocząć nowe życie, mam na myśli auto, dom ( na razie wynajem, jak troszke więcej zarobię to może i nawet kupno )etc.Myślę, że to rozsądniejsze. Właściwie to miałem już wszystko załatwione, wycofałem się w ostatniej chwili.

Napisano

Niestety wiem, ale mam dwie szanse teraz poproszę rodziców o to żeby sami wzięli udział jeśli będzie skucha to za rok ja razem z nimi wezmę udział, jeśli nic z tego to lepiej na sześciomiesiecznej wizie B niż wcale. Poza tym w Chicago nie tak źle mają illegal. Zawsze można tam posiedzieć do czasu znalezienia sponsora na gc.

Napisano

Zawsze można tam posiedzieć do czasu znalezienia sponsora na gc.

Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuure... Chyba ze o zonie mowisz.

Napisano

No o żonie, a co miałeś na myśli?

To pisz, ze do znalezienia zony. Jak piszesz sponsor, to kazdy kto ma nawet nikle pojecie o imigracji do USA, mysli o pracodawcy a nie mezu lub zonie.

Napisano

Niby tak, ale wiesz, to prawie NIEWYKONALNE, Kowalski nie ma szans na sponsorowanie przez pracodawce, tylko żona :)

Swietny pomysl na zycie. A szanse na sponsorowanie przez pracodawce sa, tylko trzeba miec jakas niezerowa wartosc na rynku pracy. Widac to chocby po tym forum.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...