Skocz do zawartości

Wiza Turystyczna!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

A wiecie może jak to wygląda w przypadku kiedy chcę się ubiegać o wizę z koleżanką? Umawiam się na spotkanie sama i ją podaje jako osobę towarzyszącą czy ona musi umówić się osobno??

pozdroo

Napisano

jak umawiałam się na rozmowe, na ustraveldocs dopisałam tatę jako os towarzyszącą i poprostu zapłaciłam a następnie umówiłam nas dwoje. w twoim przypadku też pewnie tak powinno być ;)

Napisano

tak, razem mieliśmy rozmowę ;) jak już masz potwierdzoną wpłatę, umawiasz z automatu dwie osoby, nie że najpierw sama się umawiasz, a potem koleżankę. Na maila przyjdzie Ci potwierdzenie zapisu na spotkanie, w tym twoje i koleżanki kody kreskowe, tam też zaznaczone będzie że o wizę starają sie 2 osoby (przy kodach będą Wasze imiona i nazwiska), więc spokojnie :) w samej Ambasadzie już panu przyklejającemu jakies nalepki na paszporty zgłaszałam że chcę podejść na rozmowę razem z tatą, ale myślę, że grunt to podejść razem do 1okienka i później na skany odcisków palców i tam też ich dopytywać czy napewno podejdziecie razem :P

Napisano

Ja za jakiś czas chce iść z dziewczyną i zastanawiam się czy razem czy osobno :P. Jeśli jedno z nas nie dostanie to i tak drugie będzie czekalo.

Napisano

dla pewności lepiej powiedzieć tak myślę :)

sorry że wcześniej zamuliście 'tłumaczyłam', ale jestem świeżo po sesji, więc jeszcze żyję moim finansowym bajkopisarstwem :P

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...