Barbarella88 Napisano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2014 o jaaaaa super:) opowiedz coś, pytał o ostatnią odmowę czy coś??
Lx13 Napisano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2014 Wrzucisz skana tej wizy? Możesz zakreślić kluczowe dane.
Macko28 Napisano 21 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2014 Panowie/panie, we środę byłem na wizycie w ambasadzie a status online nadal "your passport is still with post". Dlaczego to tak długo trwa?! Pozdro :]
Barbarella88 Napisano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2014 A wiecie może jak to wygląda w przypadku kiedy chcę się ubiegać o wizę z koleżanką? Umawiam się na spotkanie sama i ją podaje jako osobę towarzyszącą czy ona musi umówić się osobno?? pozdroo
ania_673 Napisano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2014 jak umawiałam się na rozmowe, na ustraveldocs dopisałam tatę jako os towarzyszącą i poprostu zapłaciłam a następnie umówiłam nas dwoje. w twoim przypadku też pewnie tak powinno być
Barbarella88 Napisano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2014 hm.... chyba nie dokońca zrozumiałam:P wpisałaś tatę jako osobę towrzyszącą i mieliście rozmowę razem przy okienku na jedną i tę samą godzinę?
ania_673 Napisano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2014 tak, razem mieliśmy rozmowę jak już masz potwierdzoną wpłatę, umawiasz z automatu dwie osoby, nie że najpierw sama się umawiasz, a potem koleżankę. Na maila przyjdzie Ci potwierdzenie zapisu na spotkanie, w tym twoje i koleżanki kody kreskowe, tam też zaznaczone będzie że o wizę starają sie 2 osoby (przy kodach będą Wasze imiona i nazwiska), więc spokojnie w samej Ambasadzie już panu przyklejającemu jakies nalepki na paszporty zgłaszałam że chcę podejść na rozmowę razem z tatą, ale myślę, że grunt to podejść razem do 1okienka i później na skany odcisków palców i tam też ich dopytywać czy napewno podejdziecie razem
Almarcino Napisano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2014 Ja za jakiś czas chce iść z dziewczyną i zastanawiam się czy razem czy osobno . Jeśli jedno z nas nie dostanie to i tak drugie będzie czekalo.
Barbarella88 Napisano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2014 ok, dzięki. teraz rozumiem. Umawiamy się razem, ale w środku trzeba im powiedzieć, że chcemy iśc do jednego okienka;)
ania_673 Napisano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2014 dla pewności lepiej powiedzieć tak myślę sorry że wcześniej zamuliście 'tłumaczyłam', ale jestem świeżo po sesji, więc jeszcze żyję moim finansowym bajkopisarstwem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.