Skocz do zawartości

Pomoc W Uzyskaniu Odp Xs

brizzard

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam . Mam takie pytanie, w przyszlym roku chcialbym jechac do mojego chrzestnego przebywa on tam legalnie jak zreszta polowa rodziny.

1) Pierwsze pytanie dotyczy odnosnie tego kiedy mam sie starac o wize turystyczna (oczywiscie nie zakladam ze ja dostane)

Czy mam sie starac przed wyjazdem lub np. teraz moge juz w te wakacje.

2) Drugie pytanie odnosnie tego ,gdybym dostal taka wize przypuszczajac to na jaki okres ??

3) Ostatnie pytanie juz niebede was meczyl ;p Dostalem wize jade do usa , czy moja dziewczyna ktora niema w ogole rodziny w usa ani nic ma jakies szanse by dostac taka wize turystyczna????

Dziekuje:)

Napisano

1) Możesz starać sie o wizę już teraz, możesz dopiero przed wyjazdem - to Twoja decyzja.

2) Tego nie wie nikt. Wizy są przyznawane na okres od pół roku do 10 lat.

3) Każdy, kto niczego nie przeskrobał w USA ma szansę dostać wizę.

Według mnie nawet większe szanse mają ci, którzy nikogo w Stanach nie mają ;)

Napisano

Yhymmm rozumiem, ale u mnie z rodziny wszyscy sa legalnie i maja obywatelstwa amerykańskie pracuja normalnie wiec chyba nic nie przeskrobali :P heh:) yhymmm rozumiem jakbym w te wakacje sie zaczal starac o wize to niewypytywaliby sie czemu tak wczesnie skladam czy cos..?? Kurde boje sie ze nie dostane a chcialbym zobaczyc usa to moje marzenie czekalem az skoncze szkole ;p czyli mam rozumiec ze moja dziewwczyna tez moze bez problemu sie starac o wize?

Napisano

Odnośnie tego przeskrobania, to ja mówiłam o tych, którzy starają się o wizę, a nie o tych, którzy są obywatelami, czy kimkolwiek innym w USA. Dlatego Twoja dziewczyna jak najbardziej może się starać o wizę.

Napisano

bizzard jak poczytasz forum to znajdziesz odpowiedz co do kursu jezyka angielskiego

taki kurs nie moze byc dluzszy niz 18 godz na tydzien :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...