serafina Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 Witam, Mam problem, dlatego piszę w osobnym temacie, może ktoś pomoże Zalogowałam się do USCIS, wypełniłam podstawowe dane (imię, nazwisko, numery) i zapłaciłam $165. Czy muszę również podać adresy? Czy przypadkiem karta nie przyjdzie na adres już wskazany w trakcie rozmowy w ambasadzie? No to jeżeli trzeba wpisać adresy, to w takim razie czy w pole physical address mogę już wpisać adres mojego pobytu w USA pomimo iż nadal jestem w Polsce? Czy pod koniec składaliście podpis elektroniczny pod formularzem który został wygenerowany w pdf?
serafina Posted July 4, 2014 Author Report Posted July 4, 2014 widzę że nikt nic nie wie... znalazłam poniższe instrukcje, więc według tego co jest napisane zostawiam wszystko bez zmian, tj nie wprowadzę na razie sama żadnych adresów http://www.uscis.gov/sites/default/files/USCIS/Resources/How%20Do%20I%20Guides/F4en.pdf
chrusciel Posted July 5, 2014 Report Posted July 5, 2014 Troche nie rozumiem tego co napisalas. Sama sie zalogowalas na stronie uscis?? Napisz moze wiecej konkretow wtedy ktos napewno bedzie w stanie odp na Twoje pytanie. Konkrety... Mam na mysli... W jakim celu zalogowalas sie na tej stronie i czy jestes sponsorowana przez kogos czy moze wygralas loterie wizowa. Na jakiej podstawie ubiegasz sie o GC.
haneczka019 Posted July 5, 2014 Report Posted July 5, 2014 Troche nie rozumiem tego co napisalas. Sama sie zalogowalas na stronie uscis?? Napisz moze wiecej konkretow wtedy ktos napewno bedzie w stanie odp na Twoje pytanie. Konkrety... Mam na mysli... W jakim celu zalogowalas sie na tej stronie i czy jestes sponsorowana przez kogos czy moze wygralas loterie wizowa. Na jakiej podstawie ubiegasz sie o GC. No przecież post jest zamieszczony w dziale "ZIelona karta (loteria wizowa)". Może poczytaj posty serafiny, a wszystko będzie jasne .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.