kzielu Napisano 6 Września 2014 Zgłoś Napisano 6 Września 2014 Przede wszystkim musisz napisać jaka jest PD Twojej mamy i w jakiej kategorii jest sponsorowana (zakładam że F4), bez tego trudno jest Ci cokolwiek powiedzieć.
Jim Beam Napisano 7 Września 2014 Zgłoś Napisano 7 Września 2014 Przede wszystkim musisz napisać jaka jest PD Twojej mamy i w jakiej kategorii jest sponsorowana (zakładam że F4), bez tego trudno jest Ci cokolwiek powiedzieć. PD - priority date. kzielu, dlaczego sie znecasz nad mlodym czlowiekiem?
kzielu Napisano 7 Września 2014 Zgłoś Napisano 7 Września 2014 Sorry, faktycznie jakoś tak się przyzwyczailem do skracania...
SzejN Napisano 7 Września 2014 Autor Zgłoś Napisano 7 Września 2014 Kurcze, nie mam pojecia, mam zreszta tez, bo zalatwie te sprawy jej brat i jego kolega w ameryce. A niestety nie chce go o to zapytac, bo jak ona to uwaza 'po co jej jakies takie biurowe zwroty?' i w sumie jestem w kropce, opisalem sytuacje jak najlepiej moglem, bede sie staral wiecej informacji Wam podac.Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.