miss.home Napisano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2014 Jak w temacie. Niektóre ambasady odwołują interviews (New Delhi) , w innych właściwie problemu nie ma (Londyn), jeszcze inne (Paryż) są w stanie wydrukować jedynie 3 wizy dziennie.. A jak Warszawa? ktoś wie ?
miss.home Napisano 7 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2014 Juz sie dowiedzialam, poczta pantoflowa Warszawa daje sobie rade super, jakby co
karina Napisano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2014 Daja sobie rade tyle, ze NVC spowalnia wszystko i kaze doslac rzeczy, ktore maja... Warszawa bardzo sprawdza domicyl i bardzo weryfikuje informacje - ludzie nagminnie dosylaja/dostarczaja dodatkowe dokumenty. Nie wspomne nawet o slynnym juz domicylu (co miss.home nie dotyczy, ale just in case napisze o tym). Otoz sprawdzaja i porownuja kazdy dokument i jedna niezgodnosc i mamy problem... Aha, maja tez dostep do tego kiedy kto wylecial ze Stanow - pokaza Ci nawet numer lotu/paszportu itd. Jak sie teraz kombinuje to naprawde trzeba wiedziec jak.
miss.home Napisano 10 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2014 Oj nastraszyla mnie Pani! NVC otrzymalo moje civil documents 30 czerwca, jutro mi mija 30ty dzien roboczy i licze na case complete!! Czy nie-domicylowych spraw tez sie tak czepiaja?? Czy ten ich dostep do dat wlotu/wylotu to co tutaj? https://i94.cbp.dhs.gov/I94/request.html bo jesli tak to niedokladny jest bo w moim przypadku pokazuje bledna date (2 dni wczesniejsza)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.