sly6 Napisano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2014 duza robi roznice jak bys sie pytala o Niemcy i Polska jak bys tak dobrze sie wczytala to ja pisze duzoooo w dziale Kanada i jakbys tam zadawala pytania,pytanie to bys dostala odpowiedz jest tez pare innych osob ktore czasami tam pisza czy to USA czy tez Kanada dobrze miec ukonczona szkole,doswiadczenie a po liceum to co masz?nic dlatego tez technikum ma plusa w tym przypadku-jesli bedziesz miec praktyki.. jesli mowa o wyjezdzie to z tego programu jak IEC -Kanada a tutaj mozesz wyjechac na max 1 rok ,mieszkac i pracowac pozniej faktycznie jest 6 miesiecy przerwy i lecisz na inny wyjazd z tego programu . A dodam do tego ze chyba slyszalas o tym ze 2015 roku tego programu moze nie byc,moga byc duzeee zmiany ,wiec co bedzie za 3-4 lata to kto to moze wiedziec. wez to pod uwage tak samo. jak masz jakies pytania to pisz ,pisz ze chodzi o Kanade lub tez USA
Joanna30 Napisano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2014 Ja wiem wszystko o przepisach wizowych. Chciałam wiedziec tylko czy lepiej wyjechac po technikum czy liceum. Nie wiedziałam, że to czy bede pracowac w Toronto czy gdzieś w Stanach robi dużą różnicę. To są dwa zupełnie odrębne kraje. Mają zdecydowanie różne przepisy wizowe. A wiesz wszystko o przepisach wizowych Kanady, czy USA?
Izabella1408 Napisano 23 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2014 wszystko o przepisach wizowych Kanady
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.