dareknow0 Napisano 8 Września 2014 Zgłoś Napisano 8 Września 2014 12 lat (a raczej 13 w tej chwili) - w kategorii dla rodzenstwa. Dokładnie .
glimi Napisano 9 Września 2014 Autor Zgłoś Napisano 9 Września 2014 (22) 625 10 42 - informacja telefoniczna Dozwonił się ktoś kiedyś pod ten numer? Dzwoniłem dziś kilkanaście razy, albo zajęte albo nikt nie odbiera.
sly6 Napisano 9 Września 2014 Zgłoś Napisano 9 Września 2014 bo tam trudno sie dodzwonic pare osob z tego forum dzwonilo i po jakims czasie sie dodzwonilo widze ze nie widziales pewnych tematow na forum jak powstala pewna grupa w NYC i pisali ze moga pomoc np przy GC napisz do nich-skontaktuj sie czy ktos nie moze zadzwonic,napisac do KCC i sie dowiesz z tego zrodla co i jak
glimi Napisano 9 Września 2014 Autor Zgłoś Napisano 9 Września 2014 Napisałem do siostry aby napisała w moim imieniu maila, i dodatkowo zawodniła jak jej się uda. Napisałem też maila do warszawy.
glimi Napisano 17 Września 2014 Autor Zgłoś Napisano 17 Września 2014 Czekam na kod oblokowywujący od KCC. Ale dziś odpisała mi Warszawa. Dziękujemy za korespondencję. W dniu rozmowy z konsulem w Ambasadzie będzie możliwość poprawienia wniosku DS.-260. Ewentualnie może się Pan skontaktować z Kentucky Consular Center z pytaniem o możliwość poprawienia wniosku przez nich. Jak kto rozumieć?
sly6 Napisano 18 Września 2014 Zgłoś Napisano 18 Września 2014 ze masz 2 wyjscia kontaktowac sie z KCC lub tez czekac na rozmowe z Konsulem i tam powiedziec co i jak
Rademedes Napisano 18 Września 2014 Zgłoś Napisano 18 Września 2014 Ja bym sie kontaktowal a nie czekal na poprawienie bledu w ambasadzie, bo blad to nie literowka a czynnik dyskwalifikujacy.
glimi Napisano 18 Września 2014 Autor Zgłoś Napisano 18 Września 2014 Czeka na kod od KCC, podałem wszystko co chcieli i czekam.
glimi Napisano 23 Września 2014 Autor Zgłoś Napisano 23 Września 2014 Już mogę edytować swój wniosek. I teraz mam problem. 1.Jak ktoś mógłby mi wytłumaczyć o co chodzi z tym pytaniem: "Number of Educational Institutions Attended". Mam wszystkie szkoły wpisać(licząc od podstawówki)? 2. Mam technikum ale nie mam matury, dobrze rozumuje że muszę wybrać "High school, no degree"? 3. Czy coś takiego jak Szkoła Policealna jest akceptowane? I czy na liście szkół warto ją wymieniać(mam dyplom zawodowy)?
sly6 Napisano 23 Września 2014 Zgłoś Napisano 23 Września 2014 wpisujesz ta szkole policealna bo tak samo sie liczy
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.