Joyanna Napisano 17 Września 2014 Zgłoś Napisano 17 Września 2014 paulina u nas jest to samo,wszedzie chca SSN i GC,jak maz mnie do konta dopisywal to musialam miec dwa dowody tozsamosci,czyli ID i GC. Pamietam,ze jak przyjechalam do USA i nie mialam jeszcze papiera tylko wize turystyczna to mi w jednym ze sklepow pani nie chciala piwa sprzedac na paszport.Innym razem chcialam dla meza kupic na urodziny flaszke i pokazalam paszport,a pan przy kasie sprawdzil moja wize i powiedzial,ze stracila termin i mi nie sprzeda nic nie klocilam sie,bo poco przeciez to ja zlamalam wtedy prawo bedac juz nielegalnie w USA. Starajac sie o permit,w Registry chcieli GC,SSN,jakis rachunek z adresem i do tego pani przepuszczala to przez jakas maszynke sprawdzajac chyba autentycznosc. Bylam jakis czas nielegalnie i powiem szczerze,ze jesli miala bym sie cofnac i jeszcze raz przez to przejsc to bym nie zostala tu bez papierow.
ilya_ Napisano 17 Września 2014 Zgłoś Napisano 17 Września 2014 Innym razem chcialam dla meza kupic na urodziny flaszke i pokazalam paszport,a pan przy kasie sprawdzil moja wize i powiedzial,ze stracila termin i mi nie sprzeda nic nie klocilam sie,bo poco przeciez to ja zlamalam wtedy prawo bedac juz nielegalnie w USA. haha Mialas szczescie. Dobrze, ze skelpu nie zamknal i nie zadzwonil na policje bo moglas miec jakas jazde......
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.