Skocz do zawartości

Wiza Turystyczna- Co Mozna Zrobić W Celu Zalegalizowania Pobytu?

CarlosMontana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

paulina u nas jest to samo,wszedzie chca SSN i GC,jak maz mnie do konta dopisywal to musialam miec dwa dowody tozsamosci,czyli ID i GC.

Pamietam,ze jak przyjechalam do USA i nie mialam jeszcze papiera tylko wize turystyczna to mi w jednym ze sklepow pani nie chciala piwa sprzedac na paszport.Innym razem chcialam dla meza kupic na urodziny flaszke i pokazalam paszport,a pan przy kasie sprawdzil moja wize i powiedzial,ze stracila termin i mi nie sprzeda nic :huh::huh: nie klocilam sie,bo poco przeciez to ja zlamalam wtedy prawo bedac juz nielegalnie w USA.

Starajac sie o permit,w Registry chcieli GC,SSN,jakis rachunek z adresem i do tego pani przepuszczala to przez jakas maszynke sprawdzajac chyba autentycznosc.

Bylam jakis czas nielegalnie i powiem szczerze,ze jesli miala bym sie cofnac i jeszcze raz przez to przejsc to bym nie zostala tu bez papierow.

• Odpowiedzi 41
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Innym razem chcialam dla meza kupic na urodziny flaszke i pokazalam paszport,a pan przy kasie sprawdzil moja wize i powiedzial,ze stracila termin i mi nie sprzeda nic :huh::huh: nie klocilam sie,bo poco przeciez to ja zlamalam wtedy prawo bedac juz nielegalnie w USA.

haha

Mialas szczescie.

Dobrze, ze skelpu nie zamknal i nie zadzwonil na policje bo moglas miec jakas jazde......

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...