mynameisk Posted September 15, 2014 Report Posted September 15, 2014 witajcie...tak jak w tytule, czy mam coś odesłać do ambasady, jakieś papiery? dokumenty? pytam ponieważ większość listu który ambasada mi przeslała oznajmując mi że otrzymali naszą petycję dostałam w języki...ruskim. czy mam coś odesłać do ambasady przed rozmową czy nie?
mynameisk Posted September 16, 2014 Author Report Posted September 16, 2014 nie ok! nie chce tworzyć nowego tematu więc zapytam tutaj - umowiłam się na badania w KRK i Pani mi powedziała, że będą potrzebowali nr sprawy, czy chodzi mi o ten number który nadało mi NVC? Zaczynający się od "wrw" ???
Karolcia2 Posted September 16, 2014 Report Posted September 16, 2014 ok! nie chce tworzyć nowego tematu więc zapytam tutaj - umowiłam się na badania w KRK i Pani mi powedziała, że będą potrzebowali nr sprawy, czy chodzi mi o ten number który nadało mi NVC? Zaczynający się od "wrw" ??? Tak, chodzi o ten nr .
mynameisk Posted September 17, 2014 Author Report Posted September 17, 2014 Jutro idę na badania, wiecie może czy wyniki z testów kiły są odrazu??? badania rano a wizyta u lekarza po południu.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.