0ffspring Napisano 6 Maja 2015 Zgłoś Napisano 6 Maja 2015 Witam. Mam pytanie próbowałem się logować na wiele sposobów i za każdym razem po wpisaniu wszystkiego i kliknięciu "submit" wyskakuje "Session timed out." Ma ktoś podobny problem , lub wie dlaczego się tak dzieje? Pozdrawiam
wojtekbp Napisano 6 Maja 2015 Zgłoś Napisano 6 Maja 2015 Witam. Mam pytanie próbowałem się logować na wiele sposobów i za każdym razem po wpisaniu wszystkiego i kliknięciu "submit" wyskakuje "Session timed out." Ma ktoś podobny problem , lub wie dlaczego się tak dzieje? Pozdrawiam Prawdopodobnie dlatego, że amerykanie mają już dość budowniczych kościołów z Polski. Mają już wystarczającą ilość tego typu obiektów w swoim kraju, i nas już po prostu nie lubią , a poważnie to nie tylko ty tak masz. Zajrzyj w temat ankietę na temat wylosowany/nie wylosowany.
mnkk Napisano 7 Maja 2015 Zgłoś Napisano 7 Maja 2015 Prawdopodobnie dlatego, że amerykanie mają już dość budowniczych kościołów z Polski. Mają już wystarczającą ilość tego typu obiektów w swoim kraju, i nas już po prostu nie lubią , a poważnie to nie tylko ty tak masz. Zajrzyj w temat ankietę na temat wylosowany/nie wylosowany. Ale to co napisałeś brzmi całkiem poważnie niestety
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.