bigapple Napisano 20 Października 2014 Zgłoś Napisano 20 Października 2014 Witam, petycja na moja mame i mnie zostala zlozona 22 kwietnia 2002 roku. Jest to Kategoria F4, teraz rozpatruja sprawy z 8 lutego 2002. Jets to mozliwe, ze jeszcze nie dostalismy zadnych dokumentow ? Jak mozna sprawdzic czy nasza sprawa jest w toku?
Joanna30 Napisano 20 Października 2014 Zgłoś Napisano 20 Października 2014 Jeśli są teraz rozpatrywane sprawy z lutego, to jeszcze trochę czasu minie, nim dojdą do kwietniowych. To nie idzie miesiąc w miesiąc. Poza tym, co to jest CR1 w kategorii F4? F4 to wizy dla rodzeństwa obywatela USA. CR1 to sponsorowanie małżonka obywatela.
bigapple Napisano 20 Października 2014 Autor Zgłoś Napisano 20 Października 2014 Przepraszam, myslalem ze to ogolna nazwa dla sponsorowania rodzinnego. Czyli spodziewac sie wiadomosci w momencie gdy dojdzie do mojego miesiaca ?
kzielu Napisano 20 Października 2014 Zgłoś Napisano 20 Października 2014 Sprawy z lutego beda rozpatrywac w listopadzie - ja bym sie spodziewal wiadomosci wczesniej niz miesiac w ktorym PD bedzie current tylko wez pod uwage ze biulety sa publikowane z wyprzedzeniem i jak Joanna wyzej napisala nie musi isc miesiac w miesiac. CR1 to nie dosc ze tylko dla malzonka to jeszcze "conditional" przy malzenstwie ponizej 2 lat.
bigapple Napisano 22 Października 2014 Autor Zgłoś Napisano 22 Października 2014 Dziekuje za odpowiedzi Czekamy juz 12 lat, koncowka jest najgorsza.
Renegade Napisano 2 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2015 I ja czekam juź ponad 12 lat moja PD to 02-October-2002 teraz podają w biuletynie 15-April-2002 masz juź blisko a ja szkoda gadać. Niby blisko a tak naprawdę szmat czasu Temat został przeniesiony do archiwum Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.
Rekomendowane odpowiedzi