Macko28 Napisano 10 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2014 Czesc. Jestem w trakcje otwarcia sklepu z uzywana odzieza w polsce. W polsce bardzo duzo hurtowni oferuje odzieza uzywana z usa, Pomyslalem, ze sam moge sprowadzic sobie, nie dajac zarabiac posrednikom. Gdzie moglbym zakupic taka odziez w usa w duzych ilosciach? Z gory zaznaczam, ze przez najblizszy czas mieszkam w USA. Pozdrawiam
sly6 Napisano 10 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2014 a Ci posrednicy kupuja z takich stron Moze sa tacy a inni maja swoje drogi aby mogli wiecej zarobic i miec dobrej jakosci odziez A teraz pomysl troche gdzie mozesz taka odziez znalesc jak tak mieszkasz w USA
Macko28 Napisano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Napisano 10 Listopada 2014 sly6, Nie mam najmniejszego pojecia. Nie bede przeciez wybieral z koszy odziezowych. Dzieki za odpowiedzi, moze jeszcze ktos cos wie? Pozdrawiam
kig Napisano 10 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2014 a Ci posrednicy kupuja z takich stron Moze sa tacy a inni maja swoje drogi aby mogli wiecej zarobic i miec dobrej jakosci odziez A teraz pomysl troche gdzie mozesz taka odziez znalesc jak tak mieszkasz w USA A co ty taki dzisiaj uszczypliwy sly? Nie mam pojecia skad w PL kupuja taka odziez ale sprobuj po prostu w punktach Red Cross albo Salvation Army? Nie wiem czy ci tam sprzedadza hurtowo bo nigdy nie probowalam ale mozna spytac.
sly6 Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2014 jaki jedynie chcialem pokazac ze w biznesie takim strony to sa pewne drogi a co z innymi drogami? Jeslli ktos sie pyta o kupowanie to kto mu powie jak kupowac tanio i dobra oddziez,strony fora? to jest biznes ,pamietam ze kiedys mialem spotkanie z pewna Pania,miala dobrej jakosci odziez oraz tania a Ona sprzedawala to na tzw pchlim targu nie wiem skad to miala ale bylem na tyle mily,uprzejmy ze dostalem rabat wiec bez chodzenia,pytania to sie nie obedzie
Anubis Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2014 Ok, sly. oto jedna znana mi droga zawodowych handlarzy do towaru: co roku nasz kościół urządza bazar. Parafianie ofiarują niepotrzebne rzeczy, i ludzie z okolicy chętnie kupują, bo szczególnie odzież w dobrym stanie i górnopółkowej jakości. Po zakończeniu 2-dniowego bazaru przjeżdżają handlarze i skupują pozostałości na wagę. Jako że takie bazary bywają we wszystkich niemal okolicznych kościołach i synagogach, zawodowcy tylko zapisują daty gdzie i kiedy, i mają towaru na rok.
sly6 Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2014 Anubis widze ze znasz dobrze zasady te podobnie ma sie z samochodami,wyszukuje sie rozne aukcje i jak dobrze sie trafi to mozna nie zle na tym zarobic
mesio007 Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2014 Przed kazdym supermarketem, praktycznie na kazdym rogu sa kontenery na ksiazki, buty i ubrania. Wbrew pozorom wiekszosc z nich nie jest podstawiana przez organizacje charytatywne, a prywatne firmy, ktore dostaja towar za darmo, a potem odsprzedaja ze sporym zyskiem i tak biznes sie kreci.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.