jkb Napisano 9 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2015 Chodzi o to, czy np. gdy pracowalas w pralni, to wypelnialas I-9? Jesli tak, to czy zaznaczylas, ze jestes U.S. citizen? Podawalas gdzies SSN ktory nalezal do USC? Czy jak szlas do szkoly, na jakiejs formie bylo napisane, ze jestes USC?
niewtajemniczona Napisano 9 Lutego 2015 Autor Zgłoś Napisano 9 Lutego 2015 Nie, nigdy nie podawałam SSN.
sly6 Napisano 10 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2015 a kto Cie zapisal do szkoly?bo ta osoba mogal podac takie dane a Ty o tym nic nie wiesz . Zaznaczysz w ds 160 ile bylas w USA i czekasz na reszte pytan,odpowiadasz na zadane pytania nic wiecej ani tez mniej.
niewtajemniczona Napisano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoś Napisano 10 Lutego 2015 Do szkoly zapisywał mnie mój wujek i przyznam szczerze, że wgladu do moich papierów nie miałam. Wcześniej nawet taka możliwość nie przyszła mi do głowy, teraz mam już wątpliwości. Nie mam kontaktu z wujem więc odpowiedzi nie uzyskam. W każdym razie jeszcze raz bardzo dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.